Perşembe, Ağustos 18, 2016

"Dünya Beykozlular Günü" basın toplantısı yapıldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz 1908 geleneksel olarak her yıl kutlanan “19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü” etkinliği öncesinde basın toplantısı düzenledi.
“Dünya Beykozlular Günü “münasebetiyle Beytaş Sahil kafe de yapılan toplantıya Beykoz 1908 Kulübü Başkanı Zeki Aksu,Beykoz 1908 Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Yümsel,Beykoz 1908 taraftarları ve sevilen amigo Paypay ile Beykoz Yerel Basınını temsilen gazete temsilcileri katıldı.
Kahvaltılı olarak yapılan basın toplantısında ilk sözü alan Abdullah Yümsel,”Dünya Beykozlular Günü” münasebetiyle bu basın toplantısını yapmayı uygun gördük.
“Dünya Beykozlular Günü” Beykoz’umuzun ve Beykoz Spor Kulübünün öncelikle ilçemizde daha sonra ilimizde son olarak ta ülkemizde tanıtımı anlamında önemli bir gün.Sizlere de bu toplantıya katılımınız için teşekkür ederiz.
Geçtiğimiz yıllarda 19 Ağustos tarihi Beykoz Belediye Meclisinde “Dünya  Beykozlular Günü” olarak kabul edildi.Her sene kutladığımız bu günün simgesi Beykoz Spor Kulübüdür.Bu mana da Allah nasip ederse yarın akşam 17:00’da Beykoz Meydanında buluşup kortej halinde Paşabahçe Stadına kadar yürüyeceğiz.Burada bu özel günle alakalı konuşmalar yapacağız.Daha sonra ise İstanbulspor kulübüyle bir hazırlık maçı oynayacağız.
Bu özel günü en güzel şekilde kutlamak için siz basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz.Gerek ilçemizde gerek ulusal basında gerekse sosyal medya da bunun duyurulmasını istiyoruz. Bu da ilçemizin ve kulübümüzün tanıtımı anlamında büyük bir önem taşıyor.Taraftarlarımızın da bize büyük katkıları oldu.Bu sene de bu katkıları bekliyoruz.Biz Beykoz’luyuz. Ortak değerimiz Beykoz Spor Kulübümüz.Beykoz Spor Kulübü tarihi bir çınar.Beykoz Belediyemizle bu günün kutlanması anlamında bu organizasyonun içerisindeyiz.Herkese kulübümüz adına yeniden teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Daha sonra sözü Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu alarak “15 Temmuz darbe sürecinde Beykoz’un öneminden bahsetti.Zeki Aksu 15 Temmuz darbe sürecinde Beykoz halkı büyük bir kahramanlık örneği gösterdi.Saat 01.00’da Kavacık FSM köprüsünde darbecileri püskürterek ilk zaferi kazanan yer oldu.Bu da ülkemizdeki  tüm insanlara moral oldu.Bu sayede darbecilerin maskesi düştü.Bu açıdan Beykoz çok önemli bir ilçe.

Bu manada ilçenin önemine binaen yarın akşam Beykoz’un yerel yöneticilerinden Beykoz Spor Kulübümüzün kurtuluşu için destek bekliyoruz.Bu basın toplantımızı düzenlememizin bir amacı da bu.3 yıl aradan sonra böyle bir toplantı yaptık.Beykoz Spor Kulübü olarak 108 yıldır mücadele ediyoruz.Beykoz Spor Kulübü hangi ligde olursa olsun sonsuza kadar yaşayacak.Bizler armanın peşindeyiz.Yarın akşam da Beykoz Spor Kulübünün ayakta olduğunu göstermek için “Dünya Beykozlular Gününü” kutlayacağız.Yarın Sayın Kaymakamımızı ve Sayın Belediye Başkanımızı da bekliyoruz.Birlik ve beraberlik içinde yarın günümüzü kutlayalım.Daha sonra taraftar temsilcilerine hitaben taraftar olarak ev sahibi sizlersiniz.Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayacağınıza inanıyorum” diyerek sözlerine son verdi.

                                   Abdullah Yümsel,Zeki Aksu









Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.