Cuma, Ağustos 19, 2016

Savunmanın 'Kahraman'ı bulundu

Yeni sezon için transferlerine devam eden Doğugücüspor'da defansa yeni bir transfer yapıldı. Bursa 1. Amatör Lig'de mücadele edecek İnegöl temsilcisi, 1990 doğumlu stoper Baran Ali Kahraman ile 2016-2017 sezonu için anlaşma sağlandı.


Geçtiğimiz sezon Karadeniz Güvenspor formasını giyen oyuncu yeni sezonda Doğugücüpsor forması altında ter dökecek. Önceki gün Doğugücüspor idari binasında Asbaşkan Mehmet Sani Sulan ve Genel Kaptan Osman Taşdemir tarafından imzası attırılan tecrübeli oyuncu Baran Ali Kahraman, 2002 yılında Bursa Fidyekızıspor'da futbol hayatına başladı. Sırasıyla Ağaköyspor, Kestel Belediyespor, İnegöl Yenicespor, Duğaçınarıspor ve son olarak geçtiğimiz sezon Karadeniz Güvenspor'da forma giydi.

'Bizde transfer bitmez'
İmza sonrası açıklamalarda bulunan Asbaşkan Mehmet Sani Sulan, "Doğugücüspor olarak yeni sezon öncesi hocamızın verdiği raporlar doğrultusunda transferlerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz. Transfer sezonunun bitimine kadar bizde transferin bitmeyeceğinin de bilinmesini isteriz. Takımımıza takviyelerimiz devam edecektir. Yeni sezonda seyir zevki yüksek bir Doğugücüspor izletme sözü vermiştik ve bunu da gerçekleştiriyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.