Cuma, Ağustos 12, 2016

Doğanspor'a 'Kral' golcü

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Doğanspor, futbola Doğanspor'da başlayan, daha sonra Kafkasspor'da forma giyen, 2014 yılında BAL'da yer alan İnegöl Gençlergücü'nde 26 maç oynayıp 8 gol atan ve son olarak geçtiğimiz yıl Kurtuluşspor'da forma giyen Özgür Gür’ü transfer etti.

2012-2013 sezonunda Süper Amatör Lig'de Bursa şampiyonu olan Gençlergücü'nde yer alıp gol kralı olan Özgür Gür, 23 yaşında ve forvet mevkisinde oynuyor. Golcü oyuncu, imza sonrası yaptığı açıklamada, "İnşallah bu sezon da Doğanspor'da atacağım goller ile takımıma katkı sağlamak istiyorum. Atılan bu imzanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

Doğanspor Başkan Yardımcısı Semih Gülerer ise "Bizim öncelikli amacımız takımımızın Süper Amatör Lig'de başarılı olmasıdır. Tüm maçlarımıza bu amaçla çıkıyoruz. Her zaman maçlarımızı kazanmak arzusuyla mücadele ediyoruz. Bu yıl inşallah yaptığımız kaliteli transferlerin takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz yıllarda gol kralı olmuş Özgür Gür’ü transfer ettik. Temenni ederiz ki, Özgür kardeşimiz yeni sezonda Doğanspor'da aynı başarıları gösterirler. Taraftarlarımızdan da bu konuda bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz başarılı olacağımıza inanıyoruz. Camia olarak yönetimimizle, taraftarımızla, futbolcularımızla teknik heyetimizle bu hedef doğrultusunda kenetlendik. Gençlerimizin bize ciddi destekleri var. Ben herkese katkılarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...