Perşembe, Ağustos 04, 2016

Demir kramponlar Yalovaspor'da


Yalovaspor Antrenörü Ahmet Yurtsever yaptığı açıklamada, "Yalovaspor olarak transfer çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Yalova Spor ligin başlamasına daha uzun bir süre olması nedeniyle hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına devam ederken kadromuzu güçlendirmek için oyuncu seçmelerimiz aralıksız devam edecektir. Yalovaspor olarak bu sezon tüm hazırlıklarımızı eksiksiz yapmak için ben ve ekibim sürekli olarak çalışma halindeyiz. Çalışmalarımız neticesinde hem fikir olduğumuz sporcular kadromuzda forma şansı bulacaktır. Yeni transferlerimizden İsmail Öztürk  ve  Okan Yalçın  antrenman maçlarında istenilen en iyi performansı gösteren oyunculardan, bu oyuncularımıza mutlak kadromuzda görmekten mutluluk duyarız.

Gençlerimize başarılar dileriz 
Yalova Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Tesis Sorumlusu Hasan Ballıcengiz imza töreninde yaptığı açıklamada, ” Yalovaspor olarak genç yeteneklere her zaman önem veren bir takım olduk Ahmet hocamızın belirlediği kadro yaş bakımından genç ve yeteneklerle dolu bir kadro, sezon boyunca hepsine başarılar dilerim.” şeklinde açıklama yaptı.
Transferlerden 1994 doğumlu Okan Yalçın, Gölcük Asarspor'dan transfer edildi ve orta saha mevkinde görev yapmakta. İsmail Öztürk ise 1995 doğumlu olup geçen sezonu Gölcük Gençlerbirliği'nde geçirdi ve santrafor mevkinde görev yapmakta.

yalovaguncelspor.com



Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.