Cumartesi, Ağustos 13, 2016

Davutpaşaspor'un rakibi Antalyaspor

Sezon hazırlıkları kapsamında kamp çalışmalarını Nevşehir'de sürdüren İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Davutpaşa 19236, hazırlık maçında Antalyaspor U21 takımıyla karşılaştı. 

Altınyazı Sahası'nda oynanan karşılaşmaya İstanbul ekibi kalede Metin, savunmada Enes, Utku, Sergen, Mert, orta sahada Başar, İrfan, Semih, forvette de Regaip, Özgün, Seyfettin onbiriyle çıktı. 

Mücadelenin ilk 45 dakikası müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Oyun kurmaya çalışan, pas yapan, rakip kaleye yüklenen Davutpaşaspor'un baskısı karşısında Antalyaspor U21 savunma yapmakla yetindi. 35. dakikada Oğulcan, müsait durumda topu filelerle buluşturamayınca devre 0-0 sona erdi. 

Davutpaşa'nın baskısı gol getirdi
İkinci yarı Turuncu Beyazlılarda Ahmet Can, Atakan ve Barış Duran oyuna dahil oldu. Bu yarıdada üstün olan İstanbul ekibinde Özgün, 65.dakikada sol çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruş filelerle buluştu. 


Dakikalar 81'i gösterdiğinde Davutpaşaspor savunmasında yaşanan kademe hatasını Antalyasporlu oyuncular değerlendirdi ve skora dengeyi getirdi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...