Pazartesi, Ağustos 15, 2016

Danamandıra'da şampiyon Yazlıkköy


Siliviri'nin Danamandıra köyünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Şehit Orhan Türkoğlu Turnuvası'nda şampiyon Yazlıkköyspor oldu.

Silivri ve Çatalca'dan sekiz takımın katıldığı turnuvada A Grubu'nda Danamandıra, Küçük Kılıçlı, Beyciler ve Kabakça; B Grubu'daysa Bozçalı, Aydınlar, Yazlıkköy ve Kadıköy yer aldı.

Gruplarında ilk iki sıraya giren ekipler yarı finale çıktı. Ev sahibi Danamandıra, Tokat Bozçalı Derneği'ni 7-1 yenerken Yazlıkköy de normal süresi 2-2 biten maçta Beyciler'i penaltılarla 6-5 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.

Danamandıra Köyü Sahası'nda oynanan final maçında iyi başlayan ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 öne tamamlasa da ikinci yarında Yazlıkköy eşitliği sağladı ve penaltılara gidildi. Penaltılarda Danamandıra iki atışı kaçırınca Yazlıkköy, 3. Şehit Orhan Türkoğlu Turnuvası'nı şampiyon tamamladı. Mavi-Beyazlılar maç sonrası büyük sevinç yaşadılar.

Şehit Orhan Türkoğlu Turnuvası'nı 2014'te Hallaçlı, 2015'teyse Karacaköy kazanmıştı.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...