Perşembe, Ağustos 18, 2016

Çavuşbaşıspor'da 3 imza

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Çavuşbaşıspor, şampiyonluk hedefiyle hazırlandığı yeni sezon öncesi 3 isimle sözleşme imzaladı.

Anadolu yakası ekibi, Soğuksuspor takımında futbolculuk yaşantısını başlatan daha sonra Paşabahçespor, Tekirdağspor, Çubukluspor ve İstanbul Mesudiyespor takımlarında forma giyen Şaban Burak Karadeniz ile sözleşme imzaladı. Başarılı oyuncu, Çavuşbaşıspor gibi hedefi olan bir takımı tercih ettiği için mutlu olduğunu ve oynayacağı futbolla takımına büyük katkıda bulunacağını söyledi. 

Kışla'dan antrenman sahasına

Çavuşbasışpor bünyesindeki 2 futbolcusunu vatani görevine uğurlarken, askerden gelen Özcan Şimşek'i ise yeniden kadrosuna dahil etti. Askere gitmeden önce de Çavuşbaşıspor'da kaleci olarak görev yapan Özcan, yeniden yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Hücum hattına takviye

Beykoz temsilcisinin son transferi başarılı forvet oyuncusu Göktuğ Özdemir oldu. 

Futbol yaşantısını Çiğdemspor altyapısında başlatan ve oradan gittiği Çubukluspor takımında yıldızı parlayan oyuncu, bu kulüp bünyesinde değişik kategori takımları ile şampiyonluk sevinçleri yaşamıştı. Attığı goller ile dikkatleri fazlası ile çekmesini bilen Göktuğ Özdemir Çubukluspor'un ardından geçen sezon İstanbul Mesudiyespor Takımında da Süper Amatör Lige çıkma sevinci yaşamıştı.

www.beykozhaber1908.com / Talip Ercan

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.