Salı, Ağustos 02, 2016

Çankırı Maruf spor sahaya indi

Bir yıl Süper Amatör Lig Serüveninin ardından tekrar 1.Amatör Lige dönen Çankırı Maruf spor ’da yeni futbol sezon hazırlıkları başladı.

2016-2017 Futbol Sezonunda 1.Amatör Ligde mücadele verecek olan Çankırı Maruf spor yönetimi takımın eski oyuncularından olan Arif Afkan ve Muharrem Çakır'ı Teknik Direktörler lük görevine getirdi.
                                                           


Yeni Sezonun ilk çalışmasını Bayrampaşa Belediye Sahasın Direktörler Arif Afkan ve Muharrem Çakır yönetiminde çalışmalarına başlayan Bayrampaşa temsilcisi yeniden hedeflerinin bir üst lige çıkmak için zaman kayıp etmeden çalışmalara başladı.

Tecrübeli çalıştırıcı Arif Afkan, Bu sene tamamen gençlerden kurulu bir kadroyla yola çıkan Çankırı Maruf spor takımız her yıl olduğu gibi hedefleri olan bir kulüptür bu sezonda yeniden Süper Amatör lige çıkmak için önümüze hedef koyduk, çok çalışarak el ele vererek yeniden Süper Amatör lige çıkacağımıza inanıyorum dedi.

Arif Afkan ile birlikte takımı çalıştıracak olan Teknik Direktör Muharrem Çakır’da öncelikle bu sene takımda kalan oyuncularına teşekkür ederek, vefalı davranışlarından dolayı kendilerini kutladı.
Çakır, Geçen sene takımda oynayan oyuncuları vefalı ve özverili davranarak bu sene de takımda kaldı. Kendi altyapımızdaki gençleri de bu ekiple harmanlayarak yine ligde iddialı bir takım kurmak amacıyla bir oluşum içerisine girdik. Kolay kolay yenilmeyen bir takım yaratmak hedefindeyiz. Şampiyonluğu da sonuna kadar zorlayacak bir takım kuracağız diye konuştu.
HABER:Yılmaz AKTEPE




 



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.