Perşembe, Ağustos 11, 2016

Beykoz'da tempo artıyor


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz yeni sezon hazırlıklarına yaptığı çalışmayla devam etti.
Paşabahçe stadında antrenör Bülent Akatay ve antrenör yardımcısı Dinçay Atmaca yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.Oldukça yorucu geçen ve 24 oyuncunun katıldığı antrenman sonunda oyuncular yorgunluktan soyunma odasına zor gidebildi.

Antrenmanda uzun süredir sakat olan takımın tecrübeli oyuncusu Ekimcan Karakuş düz koşu yaptı. Zaman zaman güç ve kuvvet  çalışmaları da yapan Ekimcan takım antrenmanlarına daha sonra başlayacak.

Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Beykoz takımı daha sonra 2 takım halinde yaklaşık 45 dakika yarım sahada 10'a 2 top kapma çalışması yaptı.Oldukça zorlu geçen çalışma da oyuncuların istekli olduğu görüldü.Daha sonra kanatlardan yapılan ortalara forvet oyuncularının  ayak ve kafayla yaptığı gol çalışmasına geçildi.Bu çalışmada da forvet oyuncularının oldukça isabetli vuruşlar yaptığı gözümüzden kaçmadı.Antrenman mekik çalışmasıyla sona erdi.

Çalışmayı Beykoz Kulübü başkanı Zeki Aksu ve futbol direktörü Mehmet Yazgan'la yaklaşık 15 civarında Beykoz taraftarı da takip etti.

HABER-FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ




















Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...