Pazartesi, Ağustos 08, 2016

Dünya Beykozlular Günü için çağrı

Mazisi büyük başarılarla dolu, Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırmış, Türkiye'nin kuruluş bakımından en eski 4. kulübü, son yıllarda arka arkaya şanssız yıllar yaşayan Boğaziçi'nin en önemli sembolü, Türk futbol tarihinin dev çınarlarından biri olan Beykoz 1908, 108. kuruluş yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Beykozlu taraftarlar, kulübün kuruluşunun 108. yılı kutlamaları için çağrıda bulundu. Boğazın Yargıçları taraftar grubundan yapılan açıklamada, "Büyük Beykozlular ve Beykoz 1908 taraftarları, bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayın. Gelin hep birlikte büyük Beykozumuz'un bu coşkusuna renk katalım. Beykoz 1908'i bu özel ve güzel gününde mahzun bırakmayalım. Sizin coşkunuzla,sizin katkınızla Beykoz 1908'in geleceği çok daha güçlü,çok daha aydınlık olsun" ifadeleri yer aldı.

"Haydi Beykozlu, meşaleni al gel" sloganıyla yapılan çağrıda, "Her sene kutlanan 19.08 Dünya Beykozlular Günü bu sene de coşkuyla semtimizde kutlanacak. Coşkuyla kutlayacağımız birlik ve beraberlik günümüze bütün herkesi davet edelim. Haydi Beykoz, gün bizim günümüzdür. 17.00'da Beykoz Meydanı'nda toplanıyoruz" denildi.

Taraftar grubundan yapılan açıklamaya göre kutlama programı şu şekilde:
16:30 Kelle İbrahim Ziyareti
17.00 Beykoz Meydanında toplanma
18.30 Kortej halinde stada yürüyüş
19.08 Kutlama,havai fişek ve meşale

HABER: ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.