Pazar, Ağustos 07, 2016

Başarılı hoca yuvaya döndü


Geçtiğimiz sezonu 1923 Esenkent ile tamamlayan usta Teknik Adam Murat Büyüköner, futbolculuk yaşamını noktaladıktan sonra ilk antrenörlük deneyimini yaşadığı Pendik Kavakpınarspor ile anlaştı.

Profesyonel futbolculuk kariyerinde T.H.Y. Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Beylerbeyi ve Düzce takımlarında forma giydikten sonra, amatöre dönen daha sonra da futbolculuk kariyerini noktalayan Murat Büyüköner, ilk teknik direktörlük deneyimini Pendik Kavakpınar ile yaşamıştı.

Daha sonra ise Kemerburgaz, Ortaköy, Kartal Yunus, Pendikgücü, Kaynarca ve 1923 Esenkent takımlarını çalıştıran tecrübeli teknik direktör, çalıştırdığı takımlarda şampiyonluklar yaşayıp bir üst lige çıkma sevinçlerini tatmıştı.

Sitemize açıklamalarda bulunan başarılı çalıştırıcı, "Pendik Kavakpınar camiası ilk antrenörlük deneyimini yaşadığım ve ara ara da olsa görev yaptığım, beni tanıyan, benim de tanıdığım ve sevdiğim bir camia. Çok pahalı transferlerin yerine, genç, dinamik, çok koşan, başarıya aç oyuncuların oluşturacağı bir takım kurmak niyetindeyiz. Hedefimiz doğrultusunda transferlerimizi de yapıp yeni sezon için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni sezonda tüm takımlara sakatlıktan uzak bir sezon dilerim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...