Çarşamba, Ağustos 03, 2016

Başakşehir İkitelli Köyiçispor'da teknik heyet netleşti


Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Lig 4.grupta şampiyon olarak üst lige yükselen Başakşehir İkitelli Köyiçispor'da Teknik Direktörlük görevi Volkan Sapmaz ve Ali Çetindağ'a verildi.

Başakşehir İkitelli Köyiçi kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde teknik heyette görev dağılımı yapılırken, yıllarca İstanbul Bulancakspor'da görev yapan tecrübeli teknik direktör Ali Çetindağ ile de anlaşmaya varıldı.

Başakşehir temsilcisi alt yapı kategorileri görevini Güven Çaça'ya verirken, kaleci antrenörlüğü için de Ekber Kurtar ile anlaşıldı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen törende konuşan Kulüp Başkanı Tahsin Göç '' Yeni kurulmuş bir kulubüz. 4 ayda kulübümüze 2 şampiyon kazandıran Volkan Sapmaz hocamızla devam kararı aldık. Aynı zamanda kulübümüzün genel koordinatörlüğünü de kendisi yapacaktır. Genç, dinamik, hırslı aynı zamanda da çalışkan ve çok dürüst bir insan. Tüm yetkiler kendisinde, imkanlarımız dahilinde şampiyonluğa hazır bir kadro kurmak istiyoruz. Tecrübeli hocamız Ali Çetindağ ile de anlaşmaya vardık. Bu sezon üst ligi hedefliyoruz.'' dedi.

Geçtiğimiz sezon takıma şampiyonluk kazandıran başarılı teknik adam Volkan Sapmaz '' Genç oyunculara ağırlık vereceğim. Çalışan, hakeden formayı alacak. Amacımız Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak. Zamanında benim de hocalığımı yapan Sayın Ali Çetindağ hocamızla anlaşmaya varıldı. Hep beraber bu işin üstesinden geleceğiz'' şeklinde konuştu.

Başakşehir temsilcisi ile anlaşmaya varan deneyinli teknik adam Ali Çetindağ ise '' Bu yaşıma kadar ne kazandıysam ne kaybettiysem bu futbol arenasında gerçekleşti. Çok güzel dostluklar yaşadım. Hayatım sahalarda geçti. Önceliğimiz karakterli oyuncularla bir arada olmak. Zaten böyle bir toplulukla başarı kendiliğinden gelir. Fair-Play çerçevesinde sezona başlayıp, bitirmek istiyoruz. Başkanımız hedefini açıkladı, bizlerde şampiyonluk için çalışacağız'' diye konuştu.

Haftada iki idmanla sezona başlayacak olan Başakşehir temsilcisi kros ve halı sahalarında gerçekleştirecekleri idmanlarla bu sayıyı dört güne çıkartacaklarını belirttiler. İdmanlarını Halkalı Etap sahasında yapacak olan ekip maçlarını ise yapım aşamasında olan Şamlar Stadı'nda oynayacaklarını belirttiler.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN-MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...