Perşembe, Ağustos 11, 2016

Bakırköy spor Yeşilova Esnaf spor’u Rahat geçti.3-0

İstanbul Amatör Süper Lig takımlarından Bakırköy spor üçüncü hazırlık maçında Yeşilova Esnaf spor takımını kendi sahasında 3-0 mağlup etti.
2016-2017 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Yeşilova Esnaf spor ile Bakırköy spor yeni futbolcuları görmek amacı ile Yeşilova Kemal Aktaş sahasında karşı karşıya geldiler. Misafir takım Bakırköy spor oyunun ilk dakikalarında kontrolü eline alarak rakip kaleye ye yüklenmeye başladı.
20.Dakikada misafir takım Bakırköy spor Çeliktepespor takımından transfer edilen Hasan'ın attığı golle 1-0 önde geçti.
38.Dakikada Küçükköyspor’dan transfer edilen Barış canın şık vuruşu ile Yeşil Siyahlı Bakırköy spor farkı ikiye çıkarırken ilk karıyı da bu skorla kapattı.
İkinci yarı her iki takımda ayrı ayrı 11,leri ile sahaya çıktılar, İkinci yarıda hızlı başlayan misafir takım Bakırköy spor Hayri'nin attığı golle farkı üç çıkartarak skoru 3-0 yapan gollü attı. Bakırköy spor yabancı saha da oynadığı üçüncü hazırlık maçında Yeşilova Esnaf spor takımını 3-0 mağlup ederek moral buldu.
Yeni Futbol sezonuna yeniden Teknik Direktörü Atilla Özalp ile anlaşan Bakırköy spor yardımcı hoca olarak ta Ümit Gündüze görev verdi. Karşılaşma sonrası Bakırköy Teknik Direktörü Atilla Özalp yaptığı açıklamasında, Yeni Futbol sezonuna çok iyi bir takım kurduk Dış transferde Mert-Silivri Alibey, Ramazan-Bahçelievler Gümüşhane, Batuhan ve Hasan-Çeliktepespor, Yıldıraya-Kartal Bulvar, İlker ve Barış can-Küçükköyspor olmak üzere toplam 7 transfer yaptık.

Geçen sezon ki kadromuzdan Emir, Onur, Umut, Ege, Abdullah, Hayri, Caner, Uğur ve Göktürk ile yeniden anlaşırken altyapıda 8 genç oyuncu takviye yaparak 21 gündür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar üç hazırlık maçı yaptık. Yenibosnaspora 2-1 yenilirken Kocasinan spor 2-0 ve bugünde Yeşilova Esnaf spor takımını 3-0 sonuçlarla mağlup ettik. Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sezon başlayana kadar sürdürüp lig başlayana kadar daha iyi olacağımıza inanıyorum dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE















Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...