Cuma, Ağustos 19, 2016

Bağcılar Orduspor iddialı geliyor


İstanbul'un Bağcılar ilçesinde 2014 yılında kurulan ve alt yapı liglerinde ses getiren Bağcılar Orduspor 2016-2017 sezonu öncesinde Mahmutbey Stadyumu'nda hazırlıklarına devam ediyor. 

Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamada bulunan Bağcılar Orduspor Altyapı Genel Koordinatörü Okan Uludağ "Kulübümüz 6 yıldır aktif ancak 2014 ylında tescil alabildik. Bu yıl U-11, U12, U13, U14, U15 kategorilerinde katıldık. U16 ve U17'deki futbolcularımızı hedefi olan takımlara vereceğiz. Bu yıl 3. yılımız ve sürekli üstüne koyan, daha iyi olmaya çalışan, sevgi ile büyüyen, yarışmacı gruplarda daha iddalı bir Bağcılar Orduspor olma yolunda ilerliyoruz. Geçen sezon 3 kategoride şampiyonluğu kaçırdık. Bu sene çok çalışarak gruplarda iddalı bir Bağcılar Orduspor kurmaya çalışıyoruz. Geçen sezon çocuklardan verim aldık. Yeni sezonda her alanda şampiyonluğa oynayan bir Bağcılar Orduspor olacak" dedi. 

"Yetenekli ve kaliteli oyuncularımız var" diyen Uludağ "6 yıl içinde çeşitli kulüplere oyuncular verdik. Öncelikli amacımız eğitim. Çocukları kötü alışkanlıklardan koruyup boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Futbol kulübümüz de akademi mezunu beden eğitimi öğretmenlerinden oluşuyor. Çalışmaları Semih Çay ve Mustafa Sancar hocalarımız ile birlikte ile yürütüyoruz. 2016-2017 futbol sezonunda futbol takımlarımıza başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

HABER: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...