Çarşamba, Ağustos 03, 2016

Artvin'in 'Kralı' Borçkaspor'da

Geçen sezon kaptanlığını yaptığı Hopaspor ile hem şampiyonluk hem de gol krallığı sevinci yaşayarak takımını Bölgesel Amatör Lig'e taşıyan Korhan Kılıç, yeni sezonda da Artvin'de forma giyecek. 

Hopaspor ile 30'un üzerinde gol kaydederek gol kralı olarak sezonu noktalayan hücum oyuncusu, geçen sezon Süper Amatör Lig'i Hopaspor'un ardında ikinci sırada bitiren Borçkaspor ile anlaştı. Yeni sezonda hedefini bir üst lig olarak belirleyen Yeşil Siyahlı camia, kadrosuna önemli bir ismi katarak hücum hattını güçlendirdi.

Tecrübeli oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Borkçaspor ile anlaşmış bulunmaktayım. En başından beri beni isteyen, maddi manevi bütün şartları önüme fedakarca sunan başkanım Şükrü Melek'e, yönetici ağabeylerime, İstanbul'da beni ağırlayan, ilgisini alakasını esirgemeyen Uğur Özümlü ve Edip Candaş Melek ağabeylerime çok çok teşekkür ederim. Şimdi sıra yeni başarılarda, yeni gönüller fethetmekte. Her iki taraf için de hayırlısı olsun" dedi. 
Futbola 2000 yılında Şarköyspor'da başlayan 29 yaşındaki oyuncu, Yeniköyspor, Albayrakspor ve Çengelköyspor formalarını giydikten sonra 2010 yazında Kırklarelispor ile profesyonelliğe adım attı. 2012 sonunda Akçakocaspor ile amatöre dönüş yapan deneyimli savunmacı, Sultanbeyli Belediyespor, Eskişehir Demirspor, Çorluspor 1947 ve son olarak da Artvin Hopaspor formalarını giydi.

YerelFutbol.com 

Hiç yorum yok:

Samatyaspor deplasmandan şen döndü

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider Samatyaspor deplasmanda Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'u 5-1 yendi.