Salı, Ağustos 02, 2016

Arnavutköy Belediye BAL'ı garantiledi!


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'den düşen Arnavutköy Belediyespor, geçtiğimiz sezonu Ataşehir Çamolukspor ile geçiren başarılı savunma oyuncusu  Enes Bayraktar ile anlaşmaya vardı.

Stoper ve ön libero mevkiinde forma giyen teknik kapasitesi yüksek oyuncu Arnavutköy Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilen imza töreni ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

İlginç istatistik

Futbola Üsküdar Barbaros takımında başlayan başarılı oyuncu sonrasında Selimiyespor forması ile 4 sezon mücadele etti. 2010 yılında Ümraniyespor ile anlaşan savunmacı Ümraniyespor ile 3.Lig'e çıkma sevinci yaşadı. 2011 yılında Tuzlaspor forması ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi başaran oyuncu 2012 yılında transfer olduğu Çıksalınspor forması ile müthiş bir perfonmans sergileyerek 3.Lig'e yükselme başarısı gösterdi. 2 sezon Vefaspor formasını giyen şampiyonluklara alışık isim 2014-2015 sezonunda Vefaspor ile de Bölgesel Amatör Lig'e yükselme sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezon Ataşehir Çamolukspor forması altında da başarılı bir grafik çizen oyuncu aynı başarıyı Ataşehir temsilcisi ile de gerçekleştirerek inanılmaz bir istatistiğe imza attı ve sezonu Bölgesel Amatör Lig'e yükselerek tamamladı.

Son 6 sezondur transfer olduğu tüm takımlarda bir üst lige yükselen oyuncu bu sezonda Arnavutköy Belediyespor'un başarısı için mücadele edeceğini söyledi. Bölgesel Amatör Lig'de 33 maçta 5 golü bulunan oyuncu aynı zamanda Futsal Milli Takım'da da forma giyiyor. Defans oyuncusu olmasına rağmen teknik kapasitesi ile dikkat çeken başarılı savunmacı oyunu geriden kurabilme özelliği ile de tanınıyor.

HABER-ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.