Perşembe, Ağustos 11, 2016

Düşmez: BAL 81 ili kucaklasın istiyoruz

2016 - 2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig kulüp temsilcilerinin katılımı ile İstanbul'da toplantı yapıldı. Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılan toplantıya 110 civarında BAL kulübünün temsilcisi katıldı.

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında yapılan toplantı öncesi Genel Sekreter Adnan Ersan, geçen sezonla ilgili bilgilerin yer aldığı bir slayt ile kulüplere bilgilendirmede bulundu. 

Toplantının kapanışında konuşan Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, kulüplerin öneri ve taleplerini cevapladı. Göreve geldikleri günden itibaren iletişim sorununu ortadan kaldırdıklarını belirten Ali Düşmez, "Biz spordan gelen yöneticileriz. Bu yüzden bana gelen her telefona cevap veriyorum ya da dönüş yapıyorum. Geldiğimiz noktada herkes herkese ulaşabiliyor" dedi. 

'BAL 15-20 şehirli olurdu'
2010-2011 sezonundan bu yana oynanmaya başlayan Bölgesel Amatör Lig'in kurulma sürecini anlatan Başkan Ali Düşmez, "Biz bu ligi 81 ilin kucaklaşmasını sağlamak ve kulüplerimizin yüklerini hafifletmek amacıyla kurduk. Statünün adil olmadığı ile ilgili duyumlar alıyoruz. Ancak statü böyle olmasaydı, Bölgesel Amatör Lig 15-20 şehrin takımları arasında oynanan bir lig olurdu. Amatörlerdeki sinerjiyi bitirirdik. Bu ligin 81 ili de kucaklamasını hedefliyoruz, öyle de olacak" diye konuştu.

Kulüp yöneticilerinden gelen öneri ve talepleri TFF Yönetim Kurulu'na taşıyacağını vurgulayan Ali Düşmez, Bölgesel Amatör Lig'in statüsünde bu sezon köklü bir değişiklik olmayacağını, konuşulan konuların önümüzdeki sezon değerlendirmeye alınacağını söyledi.

HABER: GÖKHAN TANER 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.