Salı, Ağustos 16, 2016

Akyaman Masterler Spor Kulübü kuruldu

Adıyaman’da "Akyaman Masterler Spor Kulübü" kuruldu. Akyaman Masterler Spor Kulübünde eski futbolcuları ve spora emek verenleri bir araya getirmek istediklerini dile getiren Akyaman Masterler Spor Kulübü Başkanı Ziya Türkan, "Adıyaman ve Türk futboluna hizmet etmiş değerli dostlarımızı dernek çatımız altında buluşturmayı amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda bölgemizi en iyi şekilde tanıtmak ve diğer masterler dernekleriyle de iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" dedi.

Gençlere örnek olacak faaliyetlere imza atan bu kadronun daha çok şeyler başaracağına olan inancının tam olduğunu anlatan Akyaman Masterler Spor Kulübü Başkanı Ziya Türkan, “Dernekleşme düşüncesi de böyle gelişti. Amatör olarak başlayan futbol faaliyetleri giderek profesyonel bir zemine doğru ilerlemektedir. Bizde bu organizasyonun içinde artık kişisel olarak değil, dernekleşmiş bir kurum olarak yer alacağız. Derneğimiz ‘Herkes İçin Spor’ faaliyetlerinin tamamlayıcı ve ayrılmaz bir parçası olacak” dedi.

Spor yapmaya gönül vermiş insanlar
Adıyaman’da amatör sporunun da geliştirilmesi adına çok ciddi çalışmaların yapılacağını vurgulayan Türkan, “Bizler bu oluşumu kurmaya karar verdiğimiz zaman çevremizdeki insanlar ile yaptığımız fikir alışverişlerinden sonra bu oluşumun ülkemizde sayısının fazla olmamasına rağmen, mutlu insanların yaşadığı Adıyaman’ımızda mutlaka olması gerektiğine karar verdik. Bu oluşumu kurarken futbol oynamaya, spor yapmaya gönül vermiş insanların çocuklarıyla beraber hem spor yapmasını hem de sosyal dayanışmayı ön planda tutmak istedik. Oluşturacağımız futbol takımı ile güzel ilimizin güzel insanlarını Türkiye’de en iyi şekilde temsil edebilmek, yapacağımız sosyal farkındalık projelerimizle paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini insanlarımıza anlatabilmek ve iyi örnek olabilmek asıl hedefimizdir. Unutulmamalıdır ki sosyal dayanışma, ancak kötü yönlerini ortadan kaldırmış fert ve toplumların birbirlerine sevgi ve merhametle yaklaşmalarıyla gerçekleşecek bir husustur. Bu oluşumun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, Adıyaman'ımıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

YerelFutbol.com



Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.