Perşembe, Temmuz 21, 2016

Yıldıztabyaspor kalecileri Çıtak'a emanet etti

İstanbul 1.Amatör lig ekiplerinden Yıldıztabyaspor A takım seviyesindeki yaşadığı kaleci sorununu, kalecileri emanet edebileceği antrenörle gidermek için GOP Yeniköy'de şampiyonluk yaşamış ve kaleci antrenörü olarak çalışmış olan Cenk Çitak ile anlaşmaya vararak çözdü.
Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Kısacık'ın görüşmeleri sonucu uzlaşan iki taraf anlaştı ve Çitak'da artık resmen Yıldıztabyaspor'un başarısı için mesaisini harcayacak.

Sitemize açıklamalarda bulunan Cenk Çitak "G.O.P Yeniköy'de hem oyuncu hem kaleci antrenörü olarak yaşadığım 2 şampiyonluk sonucu ekibe başarılar diledim ve yeni bir kulüp, yeni bir macera diyerek 2 sezon oynadığım Yıldıztabyaspor'a dönüş kararı aldım. Yönetim kurulu üyemiz Abdullah Kısacık'la görüşmelerim sonucu artık bende Yıldıztabyaspor'un başarısı için emek vereceğim .Allah utandırmasın." dedi ve heyecanlı olduğunu da iletti.

Kulüp adına açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Kısacık ise "Yeni sezonda kalemizde her şeyimizin tam ve düzenli bir şekilde işlemesi için kaleci antrenörümüz Cenk ile anlaştık. Kulübümüz adına hayırlısının bu olacağını düşündük. Futbolculuğu ile yaşadığı başarıları antrenörlük yolunda da arzulayanve yeni maceralar isteyen Cenk kardeşimize de teklifimizi sunduk ve kabul ederek bizi çok sevindirdi." dedi.

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...