Cuma, Temmuz 22, 2016

Yıldıztabyaspor defansa 'Aslan' çekti

İstanbul 1.Amatör Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefinde olan Yıldıztabyaspor ekibi,şampiyon kadro kurmaya hazırlanıyor.Geçtiğimiz sezon G.O.P Yeniköyspor forması giyen ve G.O.P Yeniköyspor'un Süper Amatör'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Serdar Aslan ile anlaştı.
SERDAR ASLAN KİMDİR ?

2003 yılında futbol kariyerine Esentepe Adıyamanspor'da başlayan Aslan,daha sonra sırasıyla Yıldırım Bosnaspor,İstanbul Giresunspor,İstanbul Bulancakspor ve G.O.P Yeniköyspor formaları giydi.

Defansta 'adam geçer top geçmez' politikasıyla oynayan Aslan geçen sezon yaptığı kritik müdahaleleriyle takımına can vermiş ve bir üst lige sırtlamıştı.

2016-2017 sezonunda takımıyla anlaşamayan Aslan,Yıldıztabyaspor'da Yönetim Kurulu üyesi Fırat Sönük ile görüşmelere başlamış ve sıcak görüşmeler sonucu anlaşan taraflar,Aslan'a kırmızı-beyazlı formayı giydirmeyi başardı.

Açıklamalarda bulunan Serdar Aslan,bu durumdan mutluluk duyduğunu belirterek "2016-2017 sezonunda artık Yıldıztabyaspor için başarı terleri dökeceğim.Yıldıztabyaspor'u tekrar hakettiği Süper Amatör Lig'e çıkartmak için ben ve takım arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız." dedi.

Yönetim Kurulu üyesi Fırat Sönük ise "Defansa takviye yapmamız gerekiyordu.Aradığımız ismin Serdar olduğuna camia adına karar verdik.İnşallah hayırlı olur,çıktğımız bu yolda Allah utandırmasın." dedi.


HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...