Salı, Temmuz 19, 2016

Tolga Eren imzaladı

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör ligden Süper Amatör Lige terfi etmeyi başaran Yeldeğirmenispor, transferlerine bir yenisini daha ekledi. 

Sol bek ve stoper mevkilerinde görev alabilen başarılı defans oyuncusu Tolga Eren'i kadrosuna katan ekip, Süper Amatör Ligde kalıcı olabilmek için tüm imkanlarını seferber ediyor.

Kariyerinde Beşiktaş, İstanbul Gençlerbirliği, daha sonra tekrar Beşiktaş A2 Fenerbahçe A2, Kasimpaşa, Anadolu Üsküdar 1908 ile profesyonellik ve ardından Fener Köyü formalarını terleten başarılı oyuncu, kariyeri süresince de bir çok şampiyonluklara imza attı.

Teknik Direktör Tansu Açabey'in eski öğrencisi olan ve Tansu hocanın çok istediği tecrübeli oyuncu ayrıca özel bir kurumda spor eğitmenliği görevini sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamada "Tolga Eren, Tansu hocamızın eski öğrencisi ve kendisinin takıma çok faydalı olacağını hocamız bize iletti. Bizde elimizdeki imkanlar doğrultusunda hocamızın istediği transferi gerçekleştirdik. Tolga kardeşimizin hem tecrübesinden hem de eğitmenlik özelliğinden faydalanacağımıza inancımız tam. Bu transferin hem camiamıza hem de oyuncumuza hayırlı olmasını dileriz" dendi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.