Çarşamba, Temmuz 20, 2016

Süper Mario Orhan Mahmutbeyspor'da

                                
Yeni Futbol sezonuna iddialı hazırlana ve Süper Amatör Ligin yeni takımlarından olan Mahmutbeyspor geçen yıl Küçükköy'de forma giyen Süper Mario Lakabı Orhan Doluyu renklerine katı.
                                    
Mahmutbeyspor Başkan Vekili Mümin Tartar yaptığı açıklamasında 2016-17 Futbol sezonu için Pazartesi günü hazırlık çalışmalarını başladık.Yeni Futbol sezonundu genç ve koşan bir takım kurduk.Bugünde deneyimli ve tecrübeli kendini kanıtlamış olan ve Süper solak olarak bilinen geçen yıl Zeytinburnuspor formasını giyen Orhan Dolu kardeşimiz ile her konuda anlaştık bundan sonra Mahmutbeyspor başarısı için ter dökecektir dedi.
                                       
 1992 Ordu Ünye doğumlu olan Sol kanat oyuncusu 2005 Yılında Küçükköysporda Futbola başladı.2011 Yılına kadar Küçükköy formasını başarı ile giyen 24 yaşındaki yıldız futbolcu 2012 Yılında Anadolu Üsküdar 1908 spor takımında  Profesyonelliğe ilk adımını attı. Celaliyespor,  Fikirtepe Dumlupınarspor ve son olarak Zeytinburnuspor takımında forma giydi.

HABER:Yılmaz AKTEPE










Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...