Perşembe, Temmuz 14, 2016

Sultanmuratspor iddialı geliyor.

İstanbul 1. Amatör Ligi’nin iyi futbol oynayan takımlarından ve yıllardır İstanbul futboluna hizmet eden Sultanmuratspor, yeni sezona iddialı girecek.
Üç dört oyuncu takviyesi yapacaklarını ve geçen sezonki kadrolarını da bozmadıklarını hatırlatan siyah Beyazlıların Kulüp Başkan Vekili İsa Kıran, “Sultanmuratspor son iki sezondur kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu, bu sezon mutlaka yakalayacak. Geçen sezonki başarılı ve iyi futbol oynayan kadromuzu bozmadık. Asker oyuncularımız takıma döndü, bunun yanı sıra üç dört oyuncu takviyesi yapacağız. Hazırlıklarımız bu ay sonunda başlıyor.
Geçen sezon olduğu gibi takımı yine Ahmet Öztürk çalıştıracak. Benim uzun süredir takım için arzuladığım şey, Süper Amatör lige yükselmektir. Bunu altını çizerek bir kez daha söylüyorum, madem herkes iddialı biz herkesten daha fazla iddialıyız. Maçlar başladığında ne kadar doğru söylediğim anlaşılacak.

Hiçbir rakipten çekinmiyoruz. İki sezon önce kapısından döndüğümüz Süper Amatör lige, inşallah bu sezon mutlaka çıkacağız. Şimdi işi baştan sıkı tutacağız” dedi.

HABER: Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.