Pazar, Temmuz 03, 2016

Sultangazispor transferde kanatlandı

Geçtiğimiz sezon 3.Lig'in kapısından dönen Sultangazispor, geçen sezonu İstanbul Şampiyonu Erokspor'da geçiren başarılı kanat oyuncusu Hamza Altınsoy'u renklerine bağladı.

3.Lig için transfer çalışmalarını hızlandıran Sultangazispor, iddialı transferlerine bir yenisini daha ekleyerek şampiyonluklara alışık oyuncu Hamza Altınsoy ile sözleşme imzaladı.

Futbola Kağıthanespor alt yapısından başlayan oyuncu sonrasında Hasköyspor'a transfer oldu.2011-2013 yılları arasından forma giydiği Çıksalınspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan oyuncu Beyoğlu ekibiyle 3.Lig'e çıkma başarısı gösterdi. Çıksalınspor formasıyla Bölgesel Amatör Lig'de 11 maçta 2 gole imza atan oyuncu 2013-2014 sezonunda transfer olduğu Esenyurt İncirtepe formasıyla da attığı gollerle Eenyurt temsilcisinin grup liderliğinde büyük pay sahibi oldu. Sonrasında Kadırgaspor forması giyen başarılı kanat oyuncusu ara transfer döneminde Klasman Grubu'nda mücadele eden Osmaniye İstiklaspor forması giydi. Geçtiğimiz sezon Erokspor forması giyen ve attığı kritik gollerle İstanbul Şampiyonuluğu'nda katkı sahibi olan oyuncu bu sezon Sultangazispor'un şampiyonluk mücadelesinde yer alacak.

Futsal Milli Takımında da zaman zaman  forma giyen oyuncu sürati ve etkili şutları ile tanınırken her iki ayağını da kullanabilme özelliği ile dikkat çekiyor.

HABER: ERDEM SAĞOLAN
 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.