Perşembe, Temmuz 07, 2016

Soğuksuspor'dan transferde gövde gösterisi



                                              
İstanbul Süper Amatör Lig Beykoz temsilcilerinden  Soğuksuspor transferde ardı ardına bombaları patlatmaya devam ediyor.
3 günlük bayram tatilinin ardından anlaştığı, iç transferde 8 dış transferde ise 3 oyuncuya sözleşme imzalatan Soğuksuspor yeni sezonda BAL ligi için ne kadar iddialı olduğunu tüm amatör futbol camiasına  göstermiş oldu.
İç transferde geçtiğimiz yıl takımın elde ettiği başarıda büyük payı olan futbolculardan Ergun Yılmaz,Aliş Yılmaz,Ercan Armağan,Oğuzhan Baykan,Fırat Örs,Mehmet Ali Kaya,Cihan Akbulut ve Bahadır Yaydan’a imza attıran Soğuksuspor dış transferde de Ortaköyspor’dan İshak Sarıhan,Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Görelespor’dan Yusuf Kayalar ve Beykoz 1908’den Kayhan Cephe’ye imza attırdı.
Transferi tamamlanan ve sözleşme imzalanan futbolculara transfer peşinatları da imza sonrası takdim edildi.
Yeşil Beyazlı kulüp dış transferde 5-6  oyuncuyla daha anlaşmaya çok yaklaşmış durumda. Bu oyuncularla arada küçük pürüzlerin kaldığını belirten Soğuksuspor kulübü yetkilileri birkaç güne kadar bu oyunculara da imza attırmak istediklerini,yeni sezondaki hedeflerinin mutlak surette  Bölgesel Amatör Lige çıkmak olduğunu, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını,bundan sonra da kaçınmayacaklarını söylediler.
Teknik Direktör Kadir Gemici’nin isteği doğrultusunda bundan sonrada transferlere devam edeceklerini söyleyen kulüp  yetkilileri  yapacakları çalışmalarla yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıp sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig bileti alan takımlardan biri olacaklarına inandıklarını söylediler.
Sezon bitiminde yapılan genel kurulda aynı zamanda Soğuksu Mahallesi Muhtarı  Muammer Aydınoğlu’nun kulüp başkanlığına seçilmesiyle büyük hedefler koyan ve bu hedefler doğrultusunda takımın başına Çubukluspor takımıyla Süper Amatör Lig’e çıkma başarısı gösteren başarılı ve tecrübeli teknik adam Kadir Gemici’yi getiren Soğuksuspor kulübü, Kulüp Başkanı Muammer Aydınoğlu ve yönetim kurulunun seçim sonrasında koyduğu Bölgesel Amatör Lig hedefi yolunda yaptığı transferlerle hem gücüne güç katarken hemde sezon öncesi diğer takımlara gözdağı vermiş durumda.

Yeni sezon öncesinde transferde büyük bir ses getiren ve tüm futbol camiasının dikkatlerini üzerine çekmeye başlayan Beykoz ekibinin sezon sonunda nasıl bir derece alacağı amatör futbol camiası tarafından büyük bir merakla bekleniyor.
HABER:ÜMİT YILMAZ

                                                                  Fırat ÖRS

                                                                 Ercan ARMAĞAN
                                                                   Cihan AKBULUT
                                                                    Mehmet Ali KAYA
                                                                     Bahadır YAYDAN
                                                                    Oğuzhan BAYKAN

                                                                      Yusuf KAYALAR
                                                               
                                                        Sağ baştan 2. İshak SARUHAN
               
                                                           Sarı formalı Kayhan CEPHE

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...