Pazartesi, Temmuz 18, 2016

Soğuksuspor sezona merhaba dedi



Geçtiğimiz sezon son haftalarda yaşadığı sürpriz puan kayıpları ile ilk iki sıranın dışında kalan ve Klasman Grubu şansını yitiren Soğuksuspor, 2016 - 2017 sezonunun açılışını yaptı ve ilk idmanını gerçekleştirdi.

Açılış oldukça neşeli bir ortamda gerçekleştirilirken, antrenman sonunda da futbolculara baklava ikram edildi. Antrenmanı ise yöneticiler eksiksiz olarak katılırken,  kulüp başkanı Muammer Aydınoğlu beykozhaber1908.com'dan Talip Ercan'a sezon için açıklamalarda bulundu.

Soğuksuspor Kulüp Başkanı Muammer Aydınoğlu, yaptığı açıklamada "Öncelikle yeni sezonun hem takımımız hem de bütün takımlar açısından hayırlı  uğurlu, hak edenin kazandığı, fair-play ruhuna uygun geçmesini beklediğimi ifade etmek isterim. Soğuksupor olarak bu sezon kendimize büyük bir hedef koyduk. Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Bunun için takımımıza önemli takviyelerde bulunduk. Kadir Gemici gibi Beykoz ilçesinin başarılı teknik adamlarından biri ile çalışmaya başladık. Bu sezon Soğuksuspor camiasından daha fazla destek bekliyoruz. Sahada oynayacağımız futbolun yanı sıra tribünlerde de centilmenliğimiz ile Amatör Futbol camiasında ses getirmek istiyoruz. Allah utandırmasın " diye konuştu.

beykozhaber1908.com


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.