Pazar, Temmuz 17, 2016

İstanbul Sinopspor kalecileri Bozkurt'a emanet

3 Yıl İFAspor kulübünde kaleci Antrenörlüğü yapan Mesut Bozkurt Küçükçekmecenin bir diğer Süper Amatör Lig takımlarından olan İstanbul Sinopspor ile anlaştı.
Bezirganbahçe,Halkalıspor ve son üç yıldır İFAspor takımda kaleci antrenörlüğü yapan ve şampiyonluk ve başarılarında pay sahibi olan Mesut Bozkurt 2016-2017 Futbol sezonunda İstanbul Sinopspor takımında Altay Onaran ile birlikte Sarı Lacivert takımda kaleci Antrenör olarak görev yapacak.
Mesut Bozkurt, yaptığı açıklamasında uzun yıllara çeşitli kulüplerde kalecilik yaptım, BESYO Spor yöneticiliği okudum ve mezun oldum, Önce daha önce forma giydiğim Bezirganbahçe,Halkalıspor ve son üç yıldır İFAspor kulübünde Oğuz Karakaya hoca ekibinde yardımcı hoca olarak kaleci Antrenörlüğü yaptım.
Küçükçekmece ilçesinin Süper Amatör lig takımlarından İstanbul Sinopspor kulübünden teklif geldi. Yöneticiler ile görüşme yaparak yeni futbol sezonunda Altay Onaran ile kaleci hocası olarak görev yapacağım Altay hoca, yöneticiler ve Futbolcu kardeşlerimiz ile birlikte el ele vererek İstanbul Sinopspor’un başarısı için çalışacağız dedi.


HABER: Yılmaz AKTEPE







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.