Salı, Temmuz 12, 2016

Şampiyon hoca takımda kaldı

İstanbul 2.Amatör Lig 4.grupta flaş sonuçlara imza atan ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Başakşehir İkitelli Köyiçi SK'da Teknik Direktör  Volkan Sapmaz, yeni sezonda da takımında kalmasını sağlayan imzayı attı.

2008 yılından itibaren ta ki geçtiğimiz sezona kadar İkitellispor'da görev yapan ve İkitellispor'da bir altyapı hareketi başlatan Volkan Sapmaz 2015-2016 sezonu başında takımından ayrılmış ve Tahsin Göç'ün başkanlığını yaptığı Başakşehir İkitelli Köyiçi SK takımına transfer olmuştu.

Yeni kurulan ekibi, kurduğu kaliteli kadro ile hemen bir üst lige taşıyan Volkan Sapmaz sitemize yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı başardık. Son ana kadar çıkan ikinci takımın belli olmadığı, zor bir grupta mücadele ettik. Oldukça iyi oyunculardan kurulu rakiplerimiz vardı. Onların arasında bir üst lige çıkmayı başararak büyük iş başardığımızı düşünüyorum. Bana güvenen Başakşehir İkitelli Köyiçi SK camiasını mahçup etmemek için yeni sezonda da elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Tahsin Göç ise "Volkan hocamız bildiğimiz, başarılı olacağına inandığımız, kendisine güvendiğimiz bir teknik adamdı. Takımın başına onu getirerek ne kadar doğru bir iş yaptığımızı da aldığımız şampiyonluk kupası ile kanıtlamış olduk. Daha iyi bir Başakşehir İkitelli Köyiçi SK için kendisi ile devam kararı aldık. O da bizi kırmayarak görevinin başında kaldı. Yeni sezonda da hedefleri olan, bir üst lig için çalışan bir takım olmak için mesaimizi harcıyoruz. Lige katılacak tüm takım ve sporculara sakatlıktan uzak centilmence bir sezon geçirmelerini dilerim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.