Pazar, Temmuz 10, 2016

Rıza Erbaş yuvada kaldı

 
Karaman 1. Amatör Lig ekiplerinden 70 Larendespor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Rıza Erbaş, 2016-2017 sezonunda da yuvada kaldı.

70 Larendespor Futbol Şube Başkanı Musa Şimşek, transfer görüşmelerinde ciddi mesai harcarken, önemli isimlerin kadroya katılmasında ve transfer edilmesinde önemli katkıda bulundu. 

Musa Şimşek, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Rıza değerli ve tecrübeli bir oyuncu. Hocalarımızın raporu doğrultusunda Rıza'yla anlaşmamız gerçekleşti. İnşallah bu sene hak ettiğimiz yerlerde olacağız. Şampiyonluk kaçınılmaz bizim için bu sene, o yüzden elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

Bir sezonda da Karaman ekibinde kalan Rıza Erbaş ise "Yarım kalan işleri bitireceğiz. Bu sene final maçı bir başka olacaktır. Nisan ayında Karaman derbisinde belediye ile yarım kalan hesap kapanacak. Ben bu takımda mutlu idim ve yuvamda kaldım" ifadelerini kullandı.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.