Salı, Temmuz 05, 2016

Panter Kaleciyi kim kapacak

İstanbul Trabzonspor'un, namağlup şampiyon olmasında kalesini bir çok maçta gole kapayarak önemli pay sahibi olan, başarılı file bekçisi Fatih Naiboğlu transfer tekliflerini değerlendiriyor.

Süper amatör küme liginde iddaalı bir ekipte forma giymek isteyen başarılı kaleci,kariyerine yeni şampiyonluklar eklemek istiyor.

Cazip teklif gelmesi halinde ve şartlarda uygun olduğu taktirde, 1. amatör ekiplerininde transfer tekliflerini değerlendirebileceğini dile getiren genç kaleci, transferinde acele etmek istemiyor.

Futbola 2011 yılında, İstanbulspor A.Ş'de başlayan 1995 doğumlu yetenekli kaleci, 3 sezon sarı-siyahlı formayı giydikten sonra ,2015 yılında Küçükçekmece İdman Yurdu ile,geçtiğimiz sezon ise,İstanbul Trabzonspor ile art arda 2 şampiyonluk yaşadı.

Boy ve kollarının avantajını iyi kullanan,soğukkanlı,çabuk ve taymingi kuvvetli olan file bekçisi, ayaklarına da hakim Fatih Naiboğlu modern futbol için önemli bir kalecidir.


Geçtiğimiz sezon Spor toto 3. lig ekiplerinden Düzcespor ile kampa giden genç kaleci ufak bir sakatlık yaşayıp şanssız bir şekilde kadrodan çıkarılmıştı.


                                                     HABER:CANER KIZILER





  



Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.