Çarşamba, Temmuz 20, 2016

Orta sahaya son takviye 'Sohtorik'


Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden olan ve iyi bir kadro kurmak için var gücüyle çalışan Yeldeğirmenispor'da son transfer orta saha mevkine yapıldı.

1987 doğumlu başarılı orta saha oyuncusu Adnan Sohtorik ile anlaşma imzalayan ekipte böylece transferlere devam edilmiş oldu.

Teknik direktör Tansu Açabey'in raporu doğrultusunda Yeldeğirmenispor takımına kazandırılan Adnan Sohtorik, aynı zamanda özel bir eğitim kurumunda beden eğitimi öğretmenliği görevini de sürdürmekte.

Adnan Sohtorik bundan önce, Selimiye.  Özkaracaahmet, Dudulluspor, İdealtepespor, İmesspor ve son dört sezondur da Modafen takımlarının formasını terletti. Oynadığı kulüplerde de hem oyun anlamında kazandırdığı başarılar hem de kişiliği ile örnek bir sporcu olan Adnan Sohtorik, forma giydiği camialarda da sevilen isim olması yönüyle de dikkat çeken bir oyuncuydu.

Maçı kaybedebiliriz, ancak kendimizi kaybetmeyeceğiz
Kulüpte gerçekleşen imza töreninde hazır bulunan ve yönetim kuruluna yeni dahil olan İş adamı Emin Bayer ise transferler ve yeni sezon için açıklamalarda bulundu. Emin Bayer yaptığı açıklamada "Başarı veya başarısızlık aynı kişilerin sorumluluğunda olan, birbirinden ayrılamayacak şeylerdir. Sahada 3 puanı alan yada kaybeden oyunculardır gibi görünse de, aslolan onların o maça nasıl bir ruh halinde geldikleridir. Çünkü onların performansı bir önceki maçtan diğer maça kadar yaşadıkları hayatla ilgilidir. Bizde bunun bilincinde olarak, madem başarı istiyoruz o zaman önce biz iyi olmalıyız diye düşünüp, ona göre hareket ettik. Daha sonra oyuncularımızı antrene edebileceğine inandığımız, futbol bilgisini, zekasını oyuncularına aktarabileceğini güvendiğimiz Tansu Açabey hocamıza görev verdik. Ardından da hocamızın raporları doğrultusunda, hem kişilik yapısı bize uygun hem de oyunculuğu ile takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız oyuncu kardeşlerimizi takımımıza kazandırdık. Ligin başlaması ile birlikte, sahada 3 puanı belki kaybedebilen, ancak kişiliğini, efendiliğini, insanlığını kaybetmeyen bir Yeldeğirmeni izlemeyi keyifle bekliyoruz. Sezon içindeki tüm rakiplerimize ve futbol camiasına, sakatlıklardan uzak, sahalarda görmek istemediğimiz olayların yaşanmadığı, sporun dostluk ve barıştan ibaret olduğunun unutulmadığı bir sezon geçirmelerini dilerim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.