Çarşamba, Temmuz 13, 2016

Örnekköyspor Şahin'e emanet


İstanbul 1.Amatör Lig'deki Beykoz kulüplerinden olan Örnekköyspor, A Takım ve Alt Yapı kategorileri için Teknik Direktör Kadir Şahin ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Hem Profesyonel hem de Amatör olarak uzun yıllar futbol oynamış, Öz Karacahmetspor, Üsküdar Anadolu, Küçükyalı Yelkenspor’u ve 1995-96 sezonunda formasını giydiği Beykoz 1908’in alt yapı takımlarını çalıştırmış olan Kadir Şahin, yeni sezon için bazı Kulüplerden teklif aldığını ancak bu teklifleri prensiplerine uymadığı için geri çevirdiğini belirtti. 

Şahin yaptığı açıklamada hedefi günü kurtarmak değil de geleceğini inşa etmek olan Kulüpleri tercih ettiğini, yıldız oyuncuları almak yerine, bu işi seven, maçtan maça gelecek değil idmanlarını da aynı özveriyle yapacak olan yıldız adaylarını bulabileceği, transferde önceliği para olmayacak genç yeteneklerle yola çıkabileceği, kulübün mevcut şartları neyse, bu imkanlar ölçüsünde hareket edebileceği ve alt yapısına önem veren bir Kulüpte görev yapmak istediğini belirterek, "Bir süredir Örnekköyspor Başkanı İsmail Türkoğlu ve yöneticilerle yaptığım görüşme ve istişarelerde bu istediklerimin gerçekleşebileceği bir kulüp olduğunu gördüm ve anlaşma sağladım. İnşallah uzun yıllar beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.

Türkoğlu: Geleceğe yatırım yaptık
Kulüp Başkanı İsmail Türkoğlu da yaptığı açıklamada Kadir Şahin Hocamız uzun yıllar profesyonel ve amatör futbol oynamış, çeşitli takımlarda görev yapmış ve en önemlisi bu işe gönül vermiş bir isim. Kendisi ile bir süredir görüşme halindeydik, hem hocanın hedefleri, hem de bizim hedeflerimizin örtüşüyor olması anlaşmamızda büyük etken oldu. Hocamız gibi bizde geleceğe yatırım yapıp alt yapımızı güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu yıl futbol okulumuzun temellerini attık ve çalışmalarımız başladı. Futbol Okulumuz ile geleceğin Örnekköyspor futbolcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda Semtimizin çocuklarının spor yapmasını sağlıyoruz. Hocamızla birlikte güzel işler yapacağımızdan ve başarılı olacağımızdan eminim. Yeni hocamızın Kulübümüze, Semtimize ve Beykoz Spor Camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Haber: H.Ertuğrul

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.