Çarşamba, Temmuz 13, 2016

Kartal Bulvarspor'da 'Kaptan' veda etti

Kulüp tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Kartal Bulvarspor'da buruk bir ayrılık yaşandı. 

Geçen sezonun flaş ekiplerinden olan Kartal temsilcisinde Genel Kaptan Cemal Zaza, görevinden ayrıldığını açıkladı. Bir yıldır kulüp yönetiminde yer alan Zaza, ayrılık kararını "Özel nedenlerden dolayı Kartal Bulvarspor Yönetim Kurulu ve Genel Kaptanlık görevimden ayrılmış bulunmaktayım. 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Kartal Bulvarspor'a başarılar diliyorum" ifadeleri ile açıkladı. 

Teknik Direktörlük de yaptı
Sebahattin Karaer başkanlığındaki yönetimde Genel Kaptan olarak bir yıl görevde kalan Cemal Zaza'nın Teknik Direktörlük kariyeri de bulunuyor. Kartalspor alt yapı teknik sorumlusu olarak da görev yapan Zaza, Kartal Belediyespor'un 3. Lig ve BAL'dayken teknik direktörlüğünü yaptı. Bir dönem Kartal Bulvarspor'un teknik direktörü olan Cemal Zaza, İdealtepespor, Sapanbağlarıspor, Küçükyalı Yelkenspor gibi takımlarda da görev yaptı.


HABER: GÖKHAN TANER


BAL Play-Out maçında İstanbul Güngörenspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından Genel Kaptan Cemal Zaza (solda) ve Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş'ın sevinci...

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...