Perşembe, Temmuz 14, 2016

Karacaköy Belediyespor'da yaprak dökümü

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Karacaköy Belediyespor'da sezon bitmesinin ardından ayrılık rüzgarları esmeye başladı. 

Basın sözcüsü ve Genel kaptan yardımcısı  Caner Kızıler'in görevinden istifa etmesinden ardından Mertcan Erkan Kağıthane'yle anlaştı.

Mert Kartal İzzettinspor'dan geri dönüşümlü alınmıştı. Kaptan Cumhur Mutlu Sirkeci ile Çiftlikköy başta olmak birçok 1. amatör ekipleri ilgileniyor.

Kaleci Mennan Ergün'e transfer teklifleri yağarken, tecrübeli sağ bek Aras Cinser de birçok 1. amatör kulüplerinin kıskacında, Barış Çalış da 1.amatör Çatalca ekiplerinden biriyle anlaşması an meselesi.

Volkan Ogur BAL olmak üzere profesyonel kulüplerin radarında, genç Cem Özsoy ise Kestanelikspor antrenmanlarına davet edildi.

Soner Arık ile Karacaköy yönetimi arasında kriz devam ederken, Nazım Bislan Güngör 1. amatörde oynayıp hazır halde geri dönmek istiyor.

Tecrübeli golcü Ozan Beyaz İstanbul 1. Amatör ekiplerinden biriyle imza aşamasına gelirken, Serkan Şatır da transfer tekliflerini değerlendiriyor.  

Bu gelişmelerden sonra Karacaköyspor yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği ve takımı elde tutma çabaları nasıl sonuç vereceği merak konusu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...