Perşembe, Temmuz 14, 2016

İstanbul Demirspor Sedat Candan ile 'devam' dedi


Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan İstanbul Demirspor hafta içi kulüp binasında gerçekleştirdiği olağan kongrede yeniden adaya olan mevcut başkan Sedat Candan delegelerin güvenoyunu alarak oy çoğunluğu ile lacivert Mavili takımın başkanlığına yeniden seçildi.

İstanbul Demirspor'da yeniden kulüp başkanlığına seçilen Sedat Candan, "Amatör spor kulüpleri olarak Spor aracılığıyla çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp, onların sosyal sorumluluk sahibi bireyler olmasını, yaşamlarını disipline etmesini önemsiyoruz. Bu anlamda bizlerle birlikte aynı amaçla çalışan İstanbul Demirspor Kulübü’nün değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak bizlere verilen sorumluluk ve sınırlar çerçevesinde amatör spor kulüplerimize desteklerimiz sürecek” dedi.

Sedat Candan, “Spor adına bugüne kadar yapılmayanları yapan bir Küçükçekmece belediye başkanımız var. Başkanımız, amatör spor kulüplerine maçlara gidebilmek için araç tahsis, Malzeme, tesisleşme konularında kulüplerimize maddi ve manevi desteklerini esirgemiyor. İlçe sporuna ve kulübümüze vermiş olduğu desteklerinden ötürü kulübümüz adına Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve ekibine çok teşekkür eder gerçekleşen kongremizin kulübümüze ve Türk sporuna hayırlı olmasını dilerim.

İstanbul Demirspor başarıya taşıyacak yeni yönetim kurulu şöyle oluştu.

Asil Yönetim Kurulu: Sedat Candan, Seyit Bel, Ahmet Çalık, Ali Çalık, Aydın Akar, Sedat Seçkin, Ümit Oğuz Çelen, Refik Göç, Yusuf Saykalıoğlu, Ayhan Çoban, Emre Köse.

Asil Denetleme Kurulu: Sadettin Rüzgâr, İsmail Meriçli, Metin Çalık.

HABER: Yılmaz AKTEPE



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.