Cuma, Temmuz 15, 2016

Halkalı Taştepespor Mürşit Memioğlu ile anlaştı.

2016-2017 sezonunda güçlü ve başarılı bir altyapı oluşturmayı arzulayan Küçükçekmece Halkalı Taştepespor, teknik patronluğa tecrübeli Hoca Mürşit Memioğlu’nu getirdi.
                                     
Halkalı Taştepespor ile anlaşmaya varan Antrenörü Mürşit Memioğlu’nu iddialı açıklamalarda bulundu. Tecrübelerini Halkalı Taştepespor 'a aktaracağını belirten Memioğlu, "Halkalı Taştepespor için Başkan İsmail Meriçli ile yaptığımız görüşme sonrasında el birliği, iş birliği açısından konuştuk, Gelecek için Halkalı Taştepespor için neler yapabileceğimizi konuştuktan sonra beni takımın başında çalıştırıcı olarak görevlendirmek üzere anlaşmaya vardık" dedi.
                                  
Halkalı Taştepespor kulüp Başkanı İsmail Meriçli yaptığı açıklamada, Gazi Mahallesi, Çankırı Maruf, Batı Trakya, Damla ve Selvispor takımlarını çalıştırmış tecrübeli ve deneyimli bir hoca olan Mürşit Memioğlu’nu ile bir araya gelerek yeni sezon için anlaşmaya vardıklarını. Meriçli, Halkalı Taştepespor günü kurtarmak değil de geleceğini inşa etmek olan Kulüpleri tercih ettiğini, hocamız ile bir süredir görüşme halindeydik, hem hocanın hedefleri, hem de bizim hedeflerimizin örtüşüyor olması anlaşmamızda büyük etken oldu. Hocamız gibi bizde geleceğe yatırım yapıp alt yapımızı güçlendirmeye çalışıyoruz.

U 15, U 16 ve U 17 Takımlarından sorumlu hoca olarak Mürşit Memioğlu hocamızla anlaşmaya vardık. Halkalı Taştepespor geleceğin Örnek futbolcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda Semtimizin çocuklarının spor yapmasını sağlıyoruz. Hocamızla birlikte güzel işler yapacağımızdan ve başarılı olacağımızdan eminim. Yeni hocamızın Kulübümüze, Semtimize ve Halkalı Taştepespor Camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABER: Yılmaz AKTEPE

                                                                                 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...