Çarşamba, Temmuz 20, 2016

Grassroots C kursu 21 - 31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.



Tüfad İstanbul şubesi sosyal paylaşım sitesinde yapılan açıklamada yeni kursun 21-31 Ağustos arasında yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklama aşağıdaki gibidir.

21 - 31 Agustos tarihleri arasinda TFF ve TÜFAD İstanbul Şubesi işbirliğinde Grassroots C kursu düzenlenmesi planlanmaktadır. Antrenör aday adayları için gerçekleştirilecek olan mülakatlara katılım gösterebilecek kişilere TFF’nin gönderdiği liste ve iletişim bilgilerine istinaden cep telefonlarına kısa mesaj yoluyla gerekli duyuru yapılmıştır.

Sms gelen adayların 25 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00 - 16:00 arasi yapilacak olan ön görüşmelere aşağıda belirtilen evraklarla birlikte TÜFAD İstanbul Şube Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

1) Futbolculuk Geçmişi , TFF sitesi “Bilgi Bankası” üzerinden çıktısı alınacak olan futbol oynanan yıllara ait döküm

2) Millilik Geçmişi (varsa) , Beyan edilecek olan bu bilgiyi Milli Takımlar geçmişi olmayan adayların dikkate almaması gerekmektedir.

3) Eğitim Geçmişi , En son mezun olunan okulun diploma fotokopisi

4) Gönüllülük (varsa) , Beyan edilecek olan bu bilgiyi Gönüllülük sertifikası olmayan adayların dikkate almaması gerekmektedir.

*Not: Kendisine sms yoluyla bilgi gelmeyen adayların bu duyuruyu dikkate almayıp bir sonraki kurslar ve TFF tarafından bildirilecek olan isim listeleri için beklemeleri gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...