Cumartesi, Temmuz 23, 2016

Genç Kızlar'da ikinci tur yolcuları belli oluyor



Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası ilk turu Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak olan baraj karşılaşması dışında tamamlandı.

Gruplarında birinci olarak ikinci tura yükselen takımlar, hocalardan alınan bilgiler ışığında şu şekilde : Adana İdmanyurdu, Ağrı Birlik, Bursa Kanalboyu Nilüferspor, Denizli Horozkent, Şanlıurfa Gençlik, Ankara Fomget Gençlik, Eskişehirspor, Tekirdağ Gençlik, İstanbul (Beşiktaş veya Galatasaray), İstanbul Fatih Vatanspor, İstanbul Dudullu, Hatay Tavla Gençlik, İzmir Konak Belediye, Soma Zaferspor, Tarsus Gençlerbirliği, Trabzon İdmanocağı, Kocaeli Harb-iş, Konya İdmanyurdu, Ordu Soyaspor, Sivas Gazi Lisesi, Siirt Hasbeyspor, Diyarbakır Amed Sportif, Karadeniz Ereğli Belediye, Erzincan Gençlergücü, Maraşgücü, Kayseri Gençlerbirliği, Giresun Sanayi, 1207 Antalya, Aydın Ortaklar Gençlik.

On tane beş takımlı gruptan en iyi üç grubun ikincisi de ikinci tura devam hakkı kazanacak. Yine hovcalardan gelen bilgiler ışığında Samsun Gülizar Hasan Yılmaz ve İstanbul (Galatasaray veya Beşiktaş) gruplarını on puan ile bitirdiler. Denizli PAÜ, Hatay Sümerspor, Düzce Gençlik, Erbaa Ufuk Keleş Gençlik, Muş Kartalspor, Ovacık Gençlik, Kayseri Atletik dokuz puan elde eden takımlar oldular. Gaziantep Güneykent ise sekiz puanda kaldı.

Gemlik Zeytinspor grupta iki maçına çıkamadı. TFF/AFDK kararı gerekiyor ancak bu maçlar gruptan çıkan takımı etkilemeyecek.

Kesin sonuçlar ve ikinciler sıralaması TFF'ye resmi hakem raporlarının ulaşmasından sonra netleşecek.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...