Pazartesi, Temmuz 04, 2016

Ferahevlerspor'un tesis hayali gerçek oluyor


Sarıyer ilçesinin güzide ekiplerinden Ferahevlerspor, yıllardır özlem duyduğu tesislerine nihayet kavuşuyor. 

1985 yılında kurulan kulübün Ferahevler Mahallesi girişinde bulunan toprak sahasına yıllar sonra ilk kazma vuruldu. Kulüp binasının bulunduğu sahada sadece antrenmanlarını gerçekleştiren Yeşil Beyazlılar'da tesis yapımına başlanması, sevinçle karşılandı. 

Geçtiğimiz günlerde sona eren İstanbul 2. Amatör Lig'de gruptan çıkmayı son maçta kaçıran Ferahevlerspor'da Genel Kaptanı Ali Fuat Ekici, Sarıyer Belediyesi tarafından yapımına başlanan tesislerin, mahalle için önemli olduğunu söyledi.

Yaklaşık 10 yıldır kulüpte görev aldığını belirten Ekici, "Yıllardır sahamız bu şekilde duruyordu. Sadece antrenmanlarımızı yapabiliyorduk. Çalışmaların başlaması sevindirici. Sarıyer Belediyesi'ne, Belediye Başkanı Sayın Şükrü Genç'e bundan dolayı teşekkür ediyorum. Birçok alanın bulunacağı tesis bittiğinde Ferahevler'de sporun çok farklı bir noktaya geleceğini düşünüyorum. Yaklaşık 40 bin nüfusun olduğu mahallemiz ve kulübümüz için güzel bir gelişme. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şehidin ismi verilecek
Altyapı çalışmalarının tamamlandığı tesisin Eylül ayı sonunda hizmete açılması bekleniyor. Halı saha, jimnastik alanı, yürüyüş parkuru, oyun alanları, seyir terasları, oturma ve dinlenme alanlarının bulunacağı komplekse, mahallede doğup büyüyen ve Diyarbakır'da şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı'nın ismi verilecek. 

Geçtiğimiz günlerde tesisin inşaatında incelemelerde bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Şehidimiz Üsteğmen Uğur Taşçı'nın adını bu parkta ve spor tesisinde yaşatacağız" açıklamasında bulunmuştu. 

HABER: GÖKHAN TANER



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.