Çarşamba, Temmuz 20, 2016

Dudulluspor golcüsüne kavuştu


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Dudulluspor,  hücum hattını eski oyuncusu Burak Destegül ile anlaşarak güçlendirdi.

1990 İstanbul doğumlu olan Burak Destegül 2010 - 2011 sezonunda büyük başarıya imza atan, Bölgesel Amatör Lig biletini son maçın son saniyelerine kadar kovalayan genç Dudulluspor kadrosunun önemli bir parçasıydı. Futbola Şile Yıldızspor’da adım atan Burak, Çıksalınspor ile Bölgesel Amatör Ligde oynadığı sezon dışında Albayrak, Çekmeköy, Dolayoba, Soğuksu formalarını giydi. En son 2014-15 sezonunda yeşil beyaz forma ile izlediğimiz Burak geçtiğimiz sezonu Bursa ekibi 19 Mayıs Gençlik’te tamamladı.


Marmara Üniversitesi Spor Akademisi son sınıf öğrencisi olan Burak aynı zamanda da okulun Plaj Futbolu takımında oynuyor. Burak'ın okul takımı ile Türkiye ikinciliği var. Dudulluspor'a döndüğü için mutlu olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu, kararında Deniz Keskin'in etkili olduğunu söyledi. Burak ayrıca stoper Koray Yakışık'ın Dudullu'da bulunmasının kararını kolaylaştırdığını söyledi.


kaynak:dudulluspor.org

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...