Perşembe, Temmuz 14, 2016

Didim Belediyespor'da 5 imza

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Didim Belediyespor, dış transferde anlaştığı beş futbolcuya imza attırdı. 

İlçe Stadı’nda düzenlenen imza törenine Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Genel Kaptan Evren Ermurat, Yönetim kurulu üyesi Özer Çınar, Didim Belediyespor Antrenörü Alparslan Başkaya ile yardımcı antrenörler Mustafa Yağcı ile Memet Özdemir katıldı. 

Mavi Beyazlılar, dış transferde anlaştığı Çankırı Belediye Gençlikspor’dan stoper Bahadır Can (23), Foça Belediyespor’dan stoper Aykut Demirtaş (25), Ortaca Belediyespor’dan stoper Uğur Çakın (25), Çankırı Belediye Gençlikspor’dan orta saha Bilal Gündoğdu (23) ve Tekirdağ Karadenizspor’dan sol açık Rahim Karaca’ya (21) imza attırdı. 

'Hedefimiz 3. Lig'
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, iç transferde 4 futbolcuyla anlaşmalarının ardından dış transferde de anlaştıkları 5 futbolcuya imza attırdıklarını belirterek, "Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz bazı futbolcular var. Onları da en kısa sürede imza attıracağız. Altyapıdan da 4 futbolcu A takımda olacak. Dış transferleri önümüzdeki hafta tamamlayıp takımımızı yeni sezona hazır hale getireceğiz. Amacımız belli; bu sene hedefimiz 3.lig ve bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi. 


(Manisa Haber)

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.