Perşembe, Temmuz 14, 2016

'Beykozspor bütün Beykozlular'ın ortak değeridir'

Mazisindeki başarılı günleri arayan İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykozspor 1908'un bugünlerdeki en büyük gündem maddesi Beykoz Stadı. Sarı Siyahlı kulübün Başkanı Zeki Aksu, hafta sonu gerçekleşecek ve tek aday olarak gireceği kongre öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 

"Beykozspor, tüm Beykozluların ortak değeridir" diyen Başkan Zeki Aksu, "İstanbul bugün stadı olmayan tek ilçe Beykoz'dur. Hakkari Çukurca'ya gidin, orada bile bir stat var. Beykoz'da ise stat yok dedi. 

Beykozspor'a sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Aksu, "Beykoz'a sadece ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın sahip çıkması yeterli değildir. Nüfus kağıdında 'Beykoz' yazan, Beykoz'da yaşayan herkes sorumluluk almalı ve imkanları ölçüsünde kulübe destek vermelidir. Bu takım Beykozlular'ındır. Ben üzerime düşen görevi yapmaya her zaman hazırım. Yeterki kulübün üstündeki kara bulutlar dağılsın" diye konuştu.

'Birlikte olursak başarıyı yakalarız'
Başarı için birliktelik vurgusu yapan Başkan Zeki Aksu, "Beykoz'un ileri gelenleri Beykozspor'un sorunlarını çözmekte hemfikir olsunlar. Beykozspor bütün Beykozlular'ın ortak değeridir. Kopuk değil, hep birlikte olursak başarıyı yakalarız. Başarırsak da bu Beykoz'un başarısı olur. Birlikteliğimizi sağlayamazsak da bu Beykoz'un başarısızlığına sebep olur. Bu kulübün Onursal Başkanı aynı zamanda Beykoz Belediye Başkanı da olan Sayın Yücel Çelikbilek'tir. Beykoz'un sosyal, siyasal ve ekonomik rantını yiyenler bu kulübe sahip çıkmalılar" ifadelerini kullandı. 


(Dost Beykoz)

Hiç yorum yok:

Fişekspor dev maç öncesi moral buldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Fişekspor deplasmanda Kemerburgazspor'u 3-2 mağlup etti.