Çarşamba, Temmuz 13, 2016

Bilecikspor Hasan Kol ile anlaştı

Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Bilecik İl Özel İdarespor’un başarılı ve tecrübeli Teknik Direktörü Hasan Kol’la 1 senelik sözleşme imzaladı.

Bilecikspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza törenine Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ve mayıs ayında düzenlenen kongrede yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, tam kadro bulundu. İmza öncesi açıklama yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, iki senedir Bilecikspor’un başında antrenörlük yapan Fatih Savak’a teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi. Kulübün başına geldiği günden itibaren Hasan Kol ile çalışmak istediğini ifade eden Cinoğlu, "Biz bu sezon başında, ondan önceki sene de kulübü ilk aldığımız günden bugüne Hasan Kol hocamıza kulübün başına geçmesi konusunda gittik. O da hedefi olduğunu ve başında bulunduğun takımın BAL liginde yalnız bırakamayacağını söyledi. Biz de onu takdirle karşıladık. Ona da yakışan oydu. Lig biterken 2-3 hafta kala görüşmelerimiz başladı. Bu görüşmeleri lig başlamadan bir ay öncesinde sonuca ulaştırdık. Hasan Kol hocamıza gittik ‘bizimle bu yolda yürür müsün’ dedik. O da ‘Bilecikspor benim evim’ dedi. Hocama öncelikle hoş geldin diyoruz. Biz ona inanıyoruz, güveniyoruz. Çalışma disipliniyle, kariyeriyle Bilecikspor’u bir yerlere getireceğini düşünüyoruz" dedi.

Hasan Kol: Mazisi büyük
Bilecikspor başına geçen Teknik Direktör Hasan Kol ise, yabancı bir kulübe gelmediğini söyledi. Yıllardır uzaktan, yakından, içinde, dışında, tribünde, her zaman yanında veya bir fiil içinde olduğu kulübe geldiğini anlatan Kol, "Nasip bu sezonmuş, benim için çok güzel bir duygu. Neden güzel bir duygu futbol oynamak için can attığımız bir yere teknik sorumlu olarak gelmek mutlaka güzel bir duygu. Coğrafyası küçük de olsa mazisi büyük, arkasındaki desteği büyük, insanların aşkı büyük olan bir takıma gelmek, iki senelik çabaların ardında olumsuzluk olarak nitelendirmeyeyim tabii ki herkesin hakkı emeği var. Kardeşlerimizi başkanımız, Fatih hocamız hep çaba gösterdi. Sorumluluk 10 olmuşken bizim de onluk bir çalışma yapmamız gerekiyor. Onluk bir antrenman, onluk bir hedef, onluk bir seyirci, onluk bir takım lazım bence. Biz de dört dörtlük değil on onluk bir takım yapıp takımdan öte zihniyet düşünce ile birliktelik sağlayıp bu harmanı oluşturup en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.


YerelFutbol.com



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.