Pazar, Temmuz 03, 2016

Bezirganbahçe'nin şampiyonu Kadir Özkan oldu

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerden olan Bezirganbahçespor her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Bilardo Şampiyonasının 6.cisi Kadir Özkan-Tahsin Yolcu arasındaki final maçında 55-54 rakibini 1 sayı farkla mağlup eden Kadir Özkan şampiyon oldu.
6. Bilardo şampiyonasına 2 grupta 16 sporcu katıldı eleme usulüne göre oynan maçlarda sonunda çeyrek ve yarı final maçlarının ardından finale kalanlar belli oldu.
Turnuvaya katılan sporcular şöyle, Mehmet Soylu, Cener Bulut, Bülent Sezgin, Bayram Ay, Mesut Gültekin, Kemal Aslan, Selim Çınar, Kadir Özkan, Fadıl Bulut, Adnan Dervel, Taşkın Ozan, Bülent Dönmezoğlu, Ercan Bahçetepe, Tahsin Yolcu ve A.Kadir Atmaca turnuvaya renk katan sporcular.
Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayatti Yolcu, her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu 3 bant Bilardo şampiyonası 6.cısı yapılan Bilardo Turnuvamız 2 gruptan 16 Bilardo sporcusu katıldı. Ramazan ayı akşamları süren müsabakalar sonunda çeyrek ve yarı final maçlarının ardından Kadir Özkan-Tahsin Yolcu arasında oynan final maçı ile sona ermiştir.
Bilardo Şampiyonasının 6.cisi final maçın aslında Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Dünya Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir, Avrupa şampiyonu Adnan Yüksel, final maçına davet edecektik ancak İstanbul Atatürk Hava Limanın da yaşanan terör nedeni ile sade bir tören yaptık. Atatürk Hava Limanın da yaşanan terör hayatını kayıp eden vatandaşlarımıza Allah rahmet etsin geride kalanlara sabır, yaralılara şifa dilerim Allah bir daha böyle açı yaşatmasın Turnuvamıza katılan tüm Bilardo sevenlerine teşekkür edere saygılar sunuyordum dedi.

 6. Bilardo şampiyonasında Dereceye girenler

1.Kadir Özkan
2.Tahsin Yolcu
3.A.Kadir Atmaca
4.Bayram Ay
Turnuvada dereceye girenlere, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkan Vekili Seyit Bel, Başkan yardımcısı Salih Çetin, İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık,Kosova Güçspor yöneticisi Adem Yeşil, Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayatti yolcu ve yöneticiler tarafından kupa ve madalyaları verildi.
HABER:Yılmaz AKTEPE
















Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.