Cumartesi, Temmuz 16, 2016

Beykoz 1908'de başkan 3 yıl daha Zeki Aksu



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz 1908 A.Ş’de yapılan olağan kongrede mevcut başkan Zeki Aksu 3 yıl için yeniden başkan seçildi.
Kavacık Limak otelde yapılan ve çoğunluğun aranmadığı kongrede katılan delegelerin tamamının oyunu alan tek aday Zeki Aksu bir kez daha başkan seçildi.
Divan’ın oluşumu , saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurul, daha sonra mali raporun ve tahmini bütçenin oy birliğiyle onaylanmasıyla devam etti. Daha sonrasında ise denetleme raporu onaylandı. Sicil  ve disiplin kurulu raporları oy birliğiyle onaylandı.
Daha sonra divan kurulu üyelerinin konuşmaları yapıldı.
Daha sonra kürsüye başkan adayı  Zeki Aksu çıktı. Zeki Aksu 
BEYKOZSPOR'UN SON 30 YILININ KİTABINI YAZACAĞIM
"Kongreye katılan  delegelere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bugün burada bulunan herkes Beykoz Spor Kulübünün tarihine geçecek.Ben bu kulüpte 1990-1991 yılında başkan oldum.Yıl 2016.Yaklaşık 26 yıldır bu kulüpteyim.Bunun yaklaşık 20 yılında başkanlık yaptım.Beykoz Spor Kulübünün son 30 yılının kitabını yazacağım.Adı, Beykozspor’da Zeki Aksu’lu yıllar olacak.
Beykozspor kulübünü bıraktığım zaman, bir talipli çıktığı zaman yazmayı düşünüyorum.
ÇELİKBİLEK'LE FAYDALI BİR TOPLANTI YAPTIK
Dün Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel Çelikbilek bizleri topladı.Sadece kulüp başkanları vardı.Güzel ve faydalı bir toplantı oldu.Memnun ayrıldık. Belediye Başkanımla,Beykozspor'la ilgili Kulüp binası,Beykoz Stadı ve Beykozspor’un geleceğini konuştuk.
Gerçekten zor bir günde kongremizi yapıyoruz.Bu zor günleri de atlatacağımıza inanıyorum.
Beykozspor kulüp binası 1944 yılından beri kulübümüzün emrinde.1500m2 lik bir arazisi var.2009 yılında zamanın İl Gençlik Spor Müdürü kulüp binamızın alt katını ihaleye çıkardı.İhaleye yakın arkadaşını soktu.Sonuçta ihale aylık 25.000 lirayla bizde kaldı.Bu rakamı vermemiz imkansızdı. Sadece çay satarak bu rakamı veremezdik.
Beykoz spor  2009 yılında Beykoz’un en büyük 2.işvereniydi. 25 profesyonel futbolcu,20 basketbolcu ve en az onlar kadar da çalışanımız vardı.
Beykoz Spor Kulübünü dernek olarak 4 milyon lira borçla devraldık. Kulübün hisseleri Beykoz Spor Kulübü derneğindedir.Benim binde 1 payım var.
İBRAHİM KELLE VE BEYKOZ ARENA'NIN YAPILMASINI BEKLİYORUZ
Stadla ilgili Yücel Çelikbilek’le dünkü toplantıda  konuştuk. Stadın durumunu izah ettim.Stadın zemininin 35-40 santim aşağıya inmesi gerektiğini söyledim.Bana sit alanı, yapmamız çok zor dedi.Bende yapılırken de sit alanıydı ama o günün şartlarına göre Beykoz Belediye Başkanlığı tarafından yapıldığını söyledim.
Önümüzdeki günlerde başlamasını bekliyorum.
Beykoz Arena ile ilgili bu arazi Beykoz Spor Kulübüne tahsis edilen bir arazi.Ama bürokratik nedenlerden dolayı kurumlar arasında devirler olmuş.En son Beykoz Belediyesi Başkanı sayın Yücel Çelikbilek'in desteğiyle Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne devredildi. Buranın da kısa bir süre sonra yapımına başlanacağını belirtti.
KULÜP BİNASININ KULÜBÜMÜZE TAHSİSİNİ BEKLİYORUZ. 
Ayrıca kulüp binası için bir sürü kişi ve kurum talip oldu.Benim ve Yücel Bey'in desteğiyle Beykoz Belediyesinde kalmasını sağladık. Orada da önemli gelişmeler olmasını bekliyorum.Önemli olan Beykoz Belediyesinde kalmasıydı.Nihayetinde Beykoz Belediyesinde kaldı.
Kulüp binasını kaçak olarak yaptığım için yargılandım. Para cezasına mahkum oldum. Hakkımda açılan bir çok davadan beraat ettim.Sadece dernekler yasasına muhalefetten bir davamız var.Bu kulüp için ceza almak onurdur.Sportif  konulara gelirsek basketbol takımımız başarılı bir sezon geçirdi.Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık diyebiliriz.Futbol takımımız başarısız bir sezon geçirdi.Herşeye rağmen emek veren herkese teşekkür ediyorum.Alt yapı takımlarımız çok iyi bir yıl geçirdi.6 şampiyonluk 2 ikincilik kazandık.Alt yapımızın başındaki Mehmet Şahin arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
BEYKOZ 1908 A.Ş'Yİ BEYKOZ BELEDİYESİ GERİ ALMALIDIR
Bir aday çıkarsa aday olmayacağımı söylemiştim.Belediye Başkanımıza görevi sizden aldım, size devredeyim dedim.Beykoz Spor Kulübünün 3.5 milyon dolar borcu var.Bugün bir kaç kulüp hariç herkesin en az bu miktarlarda borcu var.Bunun 1.5 milyonu bana,1 milyonu devlete 1 milyonu sporcu , personel ve 3. şahıslara.Bu borç Beykoz Belediyesi için ödenmeyecek bir borç değil.Eğer yarışmacı bir takım yapmak istiyorlarsa kulübü alsınlar.20 sene başkanlık yaptım.Görevi devralmak isteyen arkadaşı Beykoz Belediyesinden,Beykoz Meydanına kadar sırtımda taşırım.2009’dan sonra düşüş başladığı için günah keçisi ilan edildim.Yalnız bırakıldım.Suçlu ilan edildim.
BAŞARMAK İÇİN ÖNCE İNANMALIYIZ
Öyle kulüpler öyle camialar vardır ki potansiyelleri ile içinde bulundukları konum birbirine uygun değildir.Geçmişin bir çok şöhretli takımı ne yazık ki amatör kümeye düşmüş dür..İşte o geçmişini arayan kulüplerden birisi de 108 yıllık mazisi olan BEYKOZ spor dur.BEYKOZ Spor Yıllar boyu amatörde kalamaz.Bu yıl mutlaka mutlu sona ulaşıp bölgesel lige çıkmak mecburiyetindedir.Aslında böyle bir başarı bile BEYKOZ spor için yeterli değildir.Böyle bir hedefe kenetlenmek için gerekli camia ve taraftar Beykoz spor da mevcuttur.İstanbul da üç büyüklerden sonra en geniş ve ateşli taraftar kitlesine sahip olan Beykoz spor bu hedefi gercekleştirmesi için herkes taşın altına elini koyup sorumluluk almalıdır.Her şeyden önce Beykozlular takımlarına sahip çıkmalıdır.İlcenin spora gönül vermiş zenginleri,iş adamları artık elini cebine atmalıdır İnanç olduktan sonra birlikte başarmak için hiç bir neden yoktur.Bu noktada taraftar da üzerine düşeni yapıp güçleri ölçüsünde bu ağır yüke omuz vermelidir..Başarmak için önce inanmak gerektiği unutulmamalıdır.
BEYKOZ BİZİM SEVDAMIZ,BEYKOZ BİZİM AŞKIMIZ
Mutlu, güzel başarılı bir Beykoz spor oluşmasında ortak payda olabilmek için,art düşünceler ve çırkinliklerden arınmış natürel sevgi tohumlarını iç dünyamıza ekerek,onun bahçıvanı olmaya çalışmalıyız.Unutmayalım ki bir başka dünya,bir başka Beykoz ve bir başka Beykoz spor yok...
Allah kulübü aldığım yerde bırakmayı bana nasip etsin.Allah’tan tek dileğim bu.Kongrede daha yoğun bir katılım olabilirdi ama bu şartlarda bu kadar arkadaşımız katıldı.Biz herkesi kucaklamak zorundayız.Beykoz bizim sevdamız,Beykoz bizim aşkımız.Kongreye katılan  herkese teşekkür ediyor;hepinizi saygıyla selamlıyorum"diyerek sözlerine son verdi.
Daha sonra seçime geçildi.Yapılan oylama sonucu mevcut başkan ve tek aday olarak katılan Zeki Aksu ve yönetimi kongreye katılan tüm delegelerin oybirliğiyle 3 yıl için yeniden Beykoz 1908 Spor Kulübünün başkanı seçildi.
Kongre hep birlikte yapılan fotoğraf çekimiyle sona erdi.
BEYKOZ 1908 YÖNETİM KURULU ASIL
Zeki AKSU
AV.Kemal KAYA
Gökhan KARAGÖZ
Seyfullah AĞASAKAL
AV.Serdar AYCİBİN
Rafet ŞİŞMANOĞLU
Mehmet ÖZTÜRK
Nadir ÖZSOY
Hasan ŞATIROĞLU
Adnan CEVİZCİ
Mehmet TOMBUL
Abdullah YÜMSEL
Osman İNAN
Serkan TAŞ
Safter EROĞLU
YÖNETİM KURULU YEDEK
İbrahim COŞKUN
Turgay GENÇDOĞAN
İsmail ALBAYRAK
Halil KARABABA
Erdem AKGÜN
Haluk TAŞ
Yavuz BAŞAR
Yaşar AYDINOĞLU

DENETLEME KURULU 
AV.Yılmaz TOKDEMİR
Adem ÖZTÜRK
Hasan GEDİK
HABER.FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ








1 yorum:

boya1 dedi ki...

sayın zeki aksunun hedefi 3 yılın sonunda 2 amatör olmaz..malesef..

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...