Çarşamba, Temmuz 20, 2016

Beykoz 1908 başkanından,Belediye Başkanına ve Beykoz camiasına çağrı


108 yıllık tarihiyle asırlık çınar Beykozspor. 1908 yılında İstanbul un Beykoz ilçesinde kurulan,Boğazın incisi Beykozspor'un kötü gidişine, dibe vuruşuna şimdiki zamanda futbol topu bile üzgün.

Görkemli bir geçmişe sahip sarı siyahlı efsane kulüp, futboldaki başarısız yıllarıyla, çaresizliğin kıyılarında. Uzun seneler başarısız ve sıkıntılı günlere, kaç hazan daha tutuşacak Beykozluların gönlünde bilinmez. Bir asrı sekiz yıl önce deviren, şu anda futbol, basketbol branşlarında faaliyet gösteren bu tarihi kulüp Türk spor tarihinde de çok önemli bir değere sahiptir.

1950 ve 1960 yıllarda bir çok oyuncusu millli takım forması giymiş, Fenerbahce, Beşiktaş, Galatasaray'a transfer olmuş bu köklü kulübün, asırlık spor mazisi, tarihinin tozlu sayfalarında yerini hala koruyor. Beykozlular yarınlara bakışta artık umutsuzluk istemiyor. Beykoz'un berraklığında eski günlerde olduğu gibi sevdalı şarkılar söylemek istiyor birlik beraberlik içinde. Kabus dolu günlerin hoyratça estiği bu günler yerine...

1908 yılında kurulan asırlık camia, şimdi uzun bir sükunun sessizliğin de. Kalbi kırık Beykoz sahillerinde, hasret ve özlem içinde dalgalarla coşacak o eski günlerine kavuşmayı bekliyor.
Bu sütunların ve bu kulübün başkanı olarak, yeni seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla beraber Beykozspora hayat vermek ve bu yaprak dökümüne son vermek içimdeki sarı siyah sevda ile Beykozspor aşkının korumalığını üstleniyorum. Eski günlere özlemle....

Başta onursal başkanımız, Beykoz Belediye Başkanımız sayın Yücel ÇELİKBİLEK'ten ve camiamızdan destek bekliyoruz.
Saygı ve sevgi ile..

ZEKİ AKSU
BEYKOZ 1908 KULÜBÜ BAŞKANI

HABER.ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...