Pazar, Temmuz 10, 2016

Alanyurtspor'a tecrübeli hoca

2016-2017 sezonunda Bursa 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Alanyurtspor, teknik patronluğa tecrübeli Hoca Selami Tekin'i getirdi.

İmza sonrası Alanyurtspor Antrenörü Selami Tekin iddialı açıklamalarda bulundu. Tecrübelerini Alanyurtspor'a aktaracağını belirten Tekin, "Alanyurtspor için Başkan Hakan Durak ile yaptığımız görüşme sonrasında el birliği, iş birliği açısından konuştuk, Gelecek için Alanyurtspor için neler yapabileceğimizi konuştuktan sonra beni takımın başında antrenör olarak görevlendirmek üzere anlaşmaya vardık" dedi. 

'Alanyurtspor'da tarih yazmak istiyorum'
Tecrübeli hoca, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: 


"Öncelikle ben Bursa bölgesinde 1. Kümede 2016-2017 sezonunda mücadele edecek takımlara fair play çerçevesinde başarılar dilerim. Beni takımın başına getirdikleri için Hakan beye tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah onun istedikleri doğrultuda, onu mahcup etmeyeceğime buradan söz veriyorum. Spor camiasında beni tanıyan arkadaşlar, hedefleri olan bir antrenör olduğumu bilirler. Bir takımı çalıştırıyorsam, o takımda halı sahada top oynar gibi haybeye durmam. Çünkü hedef vardır. Başarılı olmayı her zaman göz önünde bulundurarak çalışmalarıma başlarım. Başarının da devamını getiririm. İnşallah bu senede 2016-2017 sezonunda önce grupta kalıcı olmak istiyoruz, ilerleyen maçlarda istediğimiz galibiyetleri alırsak neden şampiyon olmayı istemeyelim. Tabii ki amacım ligi şampiyon bitirmek ve Alanyurtspor tarihinde Süper Amatör kümeye çıkaran antrenör olmak bana nasip olur. Masada fazla konuşmayı sevmem, her zaman sahada konuşmayı severim. Onun için şimdiden Alanyurtspor'a ve takımdaki futbolculara, camiaya, başta kulüp başkanımız Hakan beye teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde bu yola çıktık, inşallah tali yollar olmadan, tali yollara sapmadan hedefimiz önce kalıcı, sonrada şampiyonluk gelirse neden olmasın diyorum."


Durak: Hocamıza güvenimiz tam
Kulüp Başkanı Hakan Durak ise imzaların atılmasının ardından yaptığı açıklamada, tecrübeli hocaya güven duyduklarını söyleyerek şunları kaydetti:

"Öncelikle her iki taraf için de hayırlı olsun. Daha önce kongre gecemizde yapmış olduğumuz konuşmada Alanyurt ne kadar yalnız da bırakılsa, ne kadar zor durumda da olsa, Alanyurtspor her zaman hedefi olan bir takım olacaktır. Selami hocamız daha önce gerek spor camiası anlamında olsun, dışarıdan arkadaşlığımız, dostluğumuz olan bir hocamızdır. Bize her zaman ağabeylik yapan bir kişiydi. Selami hocamızın içinde Alanyurtspor’a karşı her zaman bir sevgisi vardı. Alanyurt halkının çoğunu tanıyan biridir. Hocamıza gençlerden kurulu olan bir yönetim kuruluna sahibiz, bizlere tecrübeli bir hoca gerekli olduğunu kendisine söyledim. Bu saatten sonra Selami hocamın biriktirdiği tecrübeleri kullanma vakti geldi. Hocamız tecrübesi ile alanyurtsporumuza güzel günler yaşatacağına inanıyorum."

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.