Salı, Temmuz 19, 2016

Ahmet Yurtsever'in hedefi 3. Lig



Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Yalovaspor'da Cengiz Bıyıklı'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Ahmet Yurtsever getirildi.

BAL'a çıkardı profesyonel lige de çıkaracak
Camianın yakından tanıdığı bir isim olan ve aynı zamanda 2013-2014 yılında Bölgesel Amatör Ligden düşen Yalovasporu, 2014-2015 sezonunda namağlup şampiyon yaparak tekrar Bölgesel Amatör Lige taşıyan isim olan Ahmet Yurtsever, bu sezonda da Yalovasporu profesyonel lige taşımak için mesaisini harcayacak.

Yenilgisiz şampiyon
1957 Adana doğumlu olan Ahmet Yurtsever Antrenörlüğe 1995 yılında Beylerbeyi'nde başladı ve burada 4 sezon görev yaptıktan sonra ise sırasıyla Ankara Demirspor, Düzcespor, Keçiörengücü, İstanbulspor, Yalova Esenköyspor, Yalova Tavşanlı Belediyespor, Yalova Teşvikiye Belediyespor ve Çamlıcaspor takımlarında çalıştı. Daha sonra Bölgesel Amatör Ligden düşen Yalovaspor'da dümene geçen kurt teknik adam, takımını önce yenilgisiz il şampiyonu yaparken, ardından da baraj maçı ile takımını Bölgesel Amatör Lige taşımıştı.

El ele verip sistemli şekilde 3.lige çıkacağız
Sitemize açıklamalarda bulunan Ahmet Yurtsever "Çalıştığımız takımlar ile bir üst lige çıkmak bir kaç senedir alışıla gelen bir durum haline geldi. Çok emek verdiğimiz sonunda da başarılı olup Bölgesel Amatör Lige çıktığım Yalovaspor camiasına tekrar gelmek kısmet oldu. Hızlı bir şekilde planlamamızı yapıp, yine hedefimizi bir üst lig olarak belirleyeceğiz. Bunu yaparken de acele edip direk şampiyon olacağız tüm maçlarımızı kazanacağız gibi bir olay söz konusu değil. Öncelikle birbirilerini tamamlayan oyuncu grubunu oluşturacağız. Arkasından da her maçımıza aynı özenle hazırlanıp, sonraki haftalarda iyi olarak adledilecek takımları düşünmeyip, o andaki rakibimizden bileğimizin hakkıyla 3 puanı söküp her hafta yolumuza bakacağız. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak, başarılı bir takım, izlenmesinden zevk duyulan bir takım, bileğinin hakkıyla 3 puanları hanesine yazdırıp şampiyon olan bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.