Perşembe, Temmuz 07, 2016

Adem Aktaş: Gelen teklifleri değerlendireceğim

 İstanbul Bulancakspor takımına şampiyonluklar yaşatan ve tahinde ilk kez Türkiye şampiyonasına götüren hoca olarak ismini yazdıran Adem Aktaş İstanbul Bulancakspor takımından ayrıldıktan sonra telifler yağıyor.

İstanbul Bulancakspor,Gedikpaşaspor, İstanbul Demirspor, Mahmutbeyspor, Filizspor, Bezirganbahçespor ve İstanbul Sinopspor  gibi yıllarca forma giyen saysız başarılarda katkısı olan Adem Aktaş futbolu bıraktıktan sonra hocalık hayatına atıldı.

2 Sezon Bağcılar İstanbul Bulancakspor  takımını çalıştıran Adem Aktaş  A Takım şampiyon yaptı. Gençlerde Türkiye şampiyonası maçları oynamasında büyük pay sahibi olan genç çalıştırıcı  İstanbul Bulancakspor takımına ilkleri yaşatan hoca olarak tarihe geçti.
Başarılı genç hoca  İstanbul Bulancakspor benim Forma giydiği ve aynı zamanda ilk hocalık yaptığım benim için özel bir kulüptür.Hoca olarak başladığım İstanbul Bulancakspor  takımında şampiyonluklar ve başarılara imza atım yönetim ile görüşerek hedeflerimin büyük olduğunu kendimi geliştirmek için başka kulüplerde hocalık yapacağımı söyleyerek ayrıldım.

İstanbul Bulancakspor  takımında ayrılmamın ardında 1.Amatör ve Süper Amatör takımlarından teklifler aldığını söyleyen Adem Aktaş  ,Ramazan ayı ve bayramın araya girmesini çok iyi değerlendireceğini gelen teklifleri en kısa zamanda hangi takımı çalıştıracağını açıklayacağım dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...