Salı, Haziran 14, 2016

Yıldıztabyaspor ailesi iftarda buluştu

İstanbul 1.Amatör ligi ekiplerinden Yıldıztabyaspor başkanı Yavuz Coşkun,Yönetim kurulu ve camiayı kendi tesislerinde verdiği iftar programında topladı.
Geçen sene daha çok katılım olacağı söyleyen Coşkun bu seneki katılımdan bir hayli memnun kaldı.250 kişilik bir iftar programı belirleyen başkan bu sayının 400'e kadar çıkmasıyla katılımdan memnun kaldı.

İftar programından önce tesisin çevre ve çehresini yenileyen Yavuz Coşkun,giriş merdivenlerinin boyası,mescitin onarımı ve diğer işlerle uğraşan başkan ve personeller,herkesten de tam not almayı başardı.

19 Nisan 2015 tarihinde göreve başladığından beri alkol ve kötü çevre olarak tanıtılan kulübe yeni bir hava getirerek herkesin fikrini değiştiren Başkan Coşkun en büyük yardımcısı eşi Özlem Coşkun'un desteğinin kendisini başarıya götürdüğünü ifade etti.
Gelecek sezonda tekrar bir iftar programı düzenlemek istediğini belirtti.

2.dönem içinde iddialı konuşan Yavuz Coşkun yeni sezonda Süper Amatör Lig hedefini zorlayacaklarını ve ona göre kadro kuracaklarını belirtti.Olağan kongresini yapan Gaziosmanpaşa temsilcisi Yıldıztabyaspor 13 kişilik yeni yönetimi de açıkladı.13 kişilik yönetim şu isimlerden oluştu ; 
Başkan Yavuz Coşkun,Selim Işık,Ahmet İler,Kazım Yaman,Ertuğrul Konya,Ersan Dosdoğru,Burak Yıldırım,Fırat Sönük,Gürkan Çirkin,Osman Berber,Muhammet Kara,Cengiz Dinç ve Sezgin Çetin.
HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.